26 Tuotteet

Suojakuorja , kannja , näytönsuojat ja tarvikkeja parhaaseen hintaan Galaxy A71 5G:lle

Dealy lta löydät alennuksia ja löytöjä Samsung Galaxy A71 5G:n suojista, suojakuori ista, näytönsuojista ja tarvikkeista. Puhelimessa on Exynos 980 SoC, jonka tukena on 6 tai 8 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistilla. Takapuolella on nelinkertainen kameramoduuli, jossa pääkamerassa on 64 megapikseliä, yksi 12 megapikseliä ja kaksi muuta 5 megapikseliä. Siinä on 4 500 mAh:n akku, joka on yhteensopiva pikalatauksen kanssa (25 W). Sen Super Amoled -näytön koko on 6,7 tuumaa ja tarkkuus 2400 x 1080 pikseliä. Dealy turvaa ja varustaa Galaxy A71 5G -puhelimesi tuotteilla, joita myydään markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Eksklusiivinen, edullinen suojaus ja lisävarusteja

Tutustu alennja tuihin suojakuori ihin, suojiin, näytönsuojiin ja tarvikkeisiin. Tarjoamme tuotteita, jotka sopivat täydellisesti matkapuhelimesi linjoihin ja suorituskykyyn. Myymme silikoni- ja muovisuojakuori ita, jotka ovat jäykkiä, joustavia tai puolijäykkiä. Tarjoamme läpinäkyviä, hiilikuituisia, värillisiä yksivärisiä, kuviollisia tai korttipidikkeillä tai tukirenkaalla varustja tuja. Kaikki suojasuojakuorja suojaavat täydellisesti älypuhelimen takaosaa ja reunoja iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne jättävät portit helposti ulottuville tarkkojen leikkaustensa ansiosta. Löydät myös nahkaisia tai tekonahkaisia suojia, jotka on suunniteltu lompakoiden tapaan suojaamaan koko matkapuhelinta säältä. Suojat voi taittaa toimimaan hands-free pidikkeenä, ja joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki . Näytönsuojat ovat erittäin ohuita ja hyvin suojaavia. Karkaistu kalvo ja lasi suojaavat näyttöä vaurioilta ja iskuilta, jotka voisivat rikkoa lasin ja sisäisja mekanismit. Löydät myös karkaistua lasikalvoa, joka suojaa takakuvamoduulia ja linssejä. Sen avulla voit ottaa valokuvia ja videoita täysin turvallisesti. Tutustu lisävarusteisiimme: muistikortit, akut, kaapelit, laturit, auto- ja pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja . Tulja ihastumaan niiden muotoiluun, tuotteiden laatuun ja lyömättömiin hintoihin.

Dealy lla on luotja tava suojakuori kaspalvelu, joka auttaa sinua.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 64 68 65, jos haluat seurata tilauksiasi. Voit myös lähja tää meille sähköpostia menemällä tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osioon. Tiimimme on myös käytja tävissäsi auttamaan sinua tutkimuksissasi. Paras tapa saada tija oa kampanjoistamme on seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.