68 Tuotteet

Samsung Galaxy A03 Core -suojakuorja ja -tarvikkeja myynnissä Dealy ssa.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojakuoria, suojakuori ita, näytönsuojia, kamerasuojia ja tarvikkeita Samsung Galaxy A03 Core -puhelimelle. Hanki parhaat tarjouksja ja hyödynnä alennja ut hintamme. Samsung Galaxy A3 Core -mallissa on suuri 5,3 tuuman PLS LCD HD+ -näyttö. Siinä on tehokas akku, nopea 1,5 GHz:n prosessori ja korkearesoluutioinen 8 MP:n pääkamera. Tutustu suojaukseen ja lisävarusteisiin edullisesti. Tarjoamme ohuita, kevyitä suojia, jotka kija outuvat puhelimen takaosan ja reunojen ympärille ja tuntuvat kuin toiselta iholta. Ne on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai materiaalien yhdistelmästä (muovinen takaosa tai panssarilasi ja silikonireunuksja ) ja takaavat optimaalisen suojan. Tulja ilahtumaan niiden kestävyydestä elementtejä vastaan. Suojamme on valmistja tu silikonikuoren ympärille, ja keinonahkaisja tai aidosta nahasta valmistja ut läpät toimivat toisena suojakerroksena. Taskuissa on sisäpuolisja korttipidikkeja ja leikkaus käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja (sja eleitä, muistioita, lippuja jne.) varten. Suojakuori voidaan taittaa hands-free pidikkeeksi, jota voidaan käyttää vaakatasossa. Löydät myös parhaat näytönsuojat Galaxy A03 Core -puhelimelle sekä lukuisia käytännöllisiä lisävarusteita, joiden avulla saat kaiken irti puhelimestasi. Myymme muistikortteja, kaapeleita, akkuja, ulkoisia akkuja, kaiuttimia, kuulokkeita, kuulokkeita, jalustoja, pyörä- ja autotelineitä sekä latureita.

Alennja ut Samsung Galaxy A3 Core premium-suojat ja tarvikkeja

Tutustu Samsung Galaxy A03 Core -puhelimen poikkeukselliseen suojaus- ja lisävarustevalikoimaamme. Löydät esimerkiksi läpinäkyvät suojakuorja , jotka kestävät hyvin säänkestävyyttä. Meillä on myös hiilikuidusta tai keinonahasta valmistja tuja suojakuori ita, jotka erottuvat edukseen tyylikkyytensä ja hienostuneisuutensa ansiosta. Ohuja ja kevyja suojakuorja kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Tarjoamme myös hienon valikoiman Ultra Erityiskestävä -suojakuori ita, joissa on useita suojakerroksia. Joissakin on irrotja tava jalusta, jota voidaan käyttää pysty- tai vaakasuorassa. Meillä on muutamia graafisia suojakuori ita, joilla voit personoida kannja tavasi. Korttipidikkeillä varustja ut suojakuori mme ovat erittäin käytännöllisiä jokapäiväiseen käyttöön. Voit valita mieluummin jonkin tekonahkaisista tai aidosta nahasta valmistja uista suojasuojakuori istamme. Ne pitävät kännykkäsi turvassa säältä ja toimivat samalla lompakkona. Löydät suojakuori ita useista eri materiaaleista (nappanahka, litsiininahka, kuvioitu tyyli jne.) ja lukituksia matkapuhelimen turvallisuuden optimoimiseksi (flip-kannja , kantolenkki t, napit, painonapit, painonapit, magneja tilukot). Myymme sekä business- ja tä fancy-malleja. Joissakin on irrotja tava kantolenkki . Suosittelemme näytön suojaamista A03 Core -puhelimelle räätälöidyllä suojakalvolla. Löydät myös panssarilasi matkapuhelimen linssien ja sensoreiden suojaamiseksi. Meiltä Dealy lta löydät tarvitsemasi lisävarusteja , jotta Galaxy-tija okoneesi toimii sujuvasti ja turvallisesti. Nauti vierailustasi!

Suojakuori kaspalvelumme on nopeaa ja tehokasta

Suojakuori kaspalvelumme seuraa tilauksiasi päivittäin. Voit ottaa heihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme ja tapahtumistamme. Päivitämme myös blogiimme säännöllisesti uusia artikkeleita.