180 Tuotteet

Osoitteesta Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja alennus Samsung Galaxy A41

Dealy tarjoaa uskomattoman valikoiman runkoja, kansia, suojakuori ita, näytönsuojia ja tarvikkeita alennja tuun hintaan. Hyödynnä kampanjamme ja edullisja hintamme samalla kun turvaat älypuhelimesi henkilökohtaisella tavalla. Galaxy A41 tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle. Pidämme sen kompaktista koosta ja muotoilusta. Siinä on 6,1 tuuman Super AMOLED -näyttö Full HD+ -tarkkuudella (2400 x 1080 pikseliä), 4 Gt RAM-muistia ja 64 Gt tallennustilaa. Sen 3 500 mAh:n akku on yhteensopiva 15 W:n pikalatauksen kanssa ja on todellinen suorittaja. Kolminkertainen kameramoduuli koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, ultralaajakulmalinssistä (8 megapikselin kenno) ja muotokuvatilan linssistä (5 megapikselin kennolla). Tiimimme valitsee markkinoiden parhaat tuotteja , jotta voit tehdä parhaan valinnan. Hyödynnä erikoistarjouksemme ja varustaudu haluamallasi tavalla.

Erittäin vahva suojaus ja lisävarusteja oikealla muotoilulla Galaxy A41 -puhelimelle.

Dealy tarjoaa ensiluokkaista suojausta edulliseen hintaan Samsung Galaxy A41 -puhelimelle. Tutustu ohuisiin silikoni- tai (ja) muovisuojakuori ihimme, jotka kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Läpinäkyvistä suojakuori ista hiilikuitusuojakuori ihin ja tukirenkaisiin löydät juuri sinulle sopivan. Hyödynnä suojavaihtoehtojamme, jotka toimivat lompakkona ja optimoivat matkapuhelimen käytön. Tarjoamme erilaisia materiaaleja: tekonahkaa, aitoa nahkaa, nappanahkaefektiä, litsiä... Panssarilasi ja ultraohuita kalvoja on helppo asentaa, ja ne suojaavat matkapuhelimesi näyttöä koskja usaluja ta vaarantamatta. Kaikki lisävarusteemme (ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja jne.) ovat yksinoikeudella puhelimeesi sopivia ja täydellisesti siihen sovitja tuja. Tarjoamme suojakuoria jopa kameramoduulille. Tutustu valikoimaamme, niin voit valita kaikki haluamasi tuotteja murehtimatta budjja istasi.

Ainutlaatuinen suojakuori kaspalvelu sinulle

Tiimimme auttaa sinua 7 päivää viikossa tuotja utkimuksessa. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse neuvonnasta myynnin jälkeiseen palveluun.