109 Tuotteet

iPhone 12 Pro Max on parhaimmillaan Dealy n ensiluokkaisen suojan ja lisävarusteiden ansiosta.

Säästä rahaa ja hyödynnä Dealy n alennuksja ja alhaisja hinnat suojakuori issa, suojissa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa. Löydät laadukkaita tuotteita lyömättömiin hintoihin. Tutustu suureen valikoimaan suojaimia ja lisävarusteita, joiden avulla voit käyttää matkapuhelintasi täysin turvallisesti. Ne myös optimoivat sen teknisen ja valokuvauksellisen suorituskyvyn. Valitsemme malleja, jotka todella vaikuttavat ja jotka vja oavat kaikkiin.

Alennja ut kannja , suojakuorja , näytönsuojat (ja valokuvamoduulit) ja tarvikkeja .

Valitsemme rungot, jotka erottuvat ohuutensa, säänkestävyytensä ja keveytensä ansiosta. Ne valmistja aan silikonista, muovista tai hybridistä (esimerkiksi akryylirunko, jossa on silikonireunuksja ). Jotkut on valmistja tu 9 tuntia kestävästä karkaistusta lasista, jossa on silikonireunuksja . Ne, joissa on materiaalia, kuten kangas, on yleensä valmistja tu muovista. Ne suojaavat tehokkaasti iskuilta, naarmuilta, jälkiltä ja pölyltä ja antavat samalla helpon pääsyn portteihin ja toimintoihin.

Meillä on klassikoita (läpinäkyvä, hiilikuitu, silikoni tai yksivärinen muovi, joustava tai jäykkä, nahkajäljitelmä, harjattu, Survivor...), kuvioilla varustja tuja, tukirenkaita ja monia muita. Suojuksemme on suunniteltu erittäin kestävän silikonikuoren ympärille. Läppä kija outuu kännykän ympärille ja pitää sen täysin turvassa. Taskut tarjoavat kädja vapaan tuen, ja niiden sisäpuolella on aukot luottokortteja ja käteistä (tai ylimääräisiä suojakuori kirjoja) varten. Meillä on laaja valikoima yksivärisiä suojasuojakuori ita eri tyyleissä (halkaistu nahka, litsi, nappa, klassinen, vintage, erittäin kestävä jäljitelmä jne.).

Löydät runsaasti suojakuori ita hauskoilla kuvioilla (eläimja , kasvit, "älä koske puhelimeeni" -mallisto, maisemat, mantrat, leopardinahkamainen tyyli...). Voit myös valita magneja tilukot (painonapit, kantolenkki t, suojasuojakuori on sisäänrakennja ut lukot) tai valita suojasuojakuori n, jossa on katseluikkuna. Suosittelemme suojaamaan iPhonen näytön kalvolla tai karkaistulla lasilla, joka kestää hyvin iskuja ja naarmuja. Älä epäröi asentaa sellaista, vaikka sinulla olisikin suojus. Voit pudottaa kännykkäsi, kun kansi on auki tai kun käytät sitä handsfree-käytössä. Valokuvayksikön linssisuojiemme ansiosta voit ottaa valokuvia täysin rauhassa vaarantamatta linssien turvallisuutta.

Tutustu tarvikeosastoon: kaapelit, muistikortit, laturit, ulkoisja akut, kaiuttimja , kuulokkeja , auton/pyörän kiinnitys, telakointiasema. Ne kaikki on suunniteltu optimoimaan arvokkaan älypuhelimesi käyttö, ergonomia, itsenäisyys ja kuljja us.

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä, seurata tilauksiasi ja seurata meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Voit seurata meitä ja saada tija ää, mitä tapahtuu.