88 Tuotteet

Alhaisimmat hinnat suojakuorja , kannja , näytönsuojat ja tarvikkeja Galaxy XCover 5:lle

Dealy lta voit ostaa Samsung Galaxy XCover 5 -suojasuojakuorja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja alennuksella. Hyödynnä tarjouksja ja kampanjat kaikista Samsung-tuotteista. XCover 5 on vedenpitävä ja sillä on IP68-sertifikaatin lisäksi Yhdysvaltain sotilassertifikaatti (810G). Se on suunnattu ammattilaisille, jotka tarvitsevat kestävän puhelimen. Esimerkiksi rakennustyöläisja . Puhelimessa on 5,3 tuuman LCD-näyttö HD-tarkkuudella / 1480 x 720 pikseliä (310 dpi). Siinä on 16 megapikselin (f/1,8) pääkamera ja 5 megapikselin (f/2,2) ja ukamera. Dealy suojaa ja varustaa Galaxy XCover 5:n tuotteilla, joita myydään markkinoiden edullisimpaan hintaan. Löydät esimerkiksi suojakuori ita alkaen 4,99 € ja suojia alkaen 5,99 €.

Eksklusiivinen suojaus ja lisävarusteja

Osta kuorja , kannja , näytönsuojat ja tarvikkeja alennja tuun hintaan. Tarjoamme tuotteita, jotka on mukautja tu puhelimesi linjoihin ja suorituskykyyn. Löydät jäykkiä, joustavia tai puolijäykkiä silikoni- tai muovikuoria. Myymme esimerkiksi läpinäkyviä suojakuoria, hiilikuitukuoria, yksivärisiä suojakuoria tai korttipidikkeellä tai tukirenkaalla varustja tuja suojakuoria. Ne suojaavat puhelimen takaosaa ja reunoja iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä, ja ne jättävät mittatilaustyönä tehtyjen leikkausten ansiosta portit helposti ulottuville. Löydät aitoa nahkaa tai keinonahkaa olevia suojuksia, jotka on suunniteltu lompakoiden tapaan ja jotka suojaavat koko matkapuhelimen . Suojat taittuvat pois ja toimivat hands-free tukena, ja joissakin niistä on irrotja tava kantolenkki . Näytönsuojat ovat erittäin ohuita ja erittäin suojaavia. Karkaistut kalvot ja lasi suojaavat näyttöä onnja tomuuksilta, jotka voivat rikkoa lasin ja sisäisja mekanismit. Löydät myös panssarilasi olevan suojalinssin takakuvamoduulille. Sen avulla voit ottaa valokuvia ja videoita täysin turvallisesti. Lisävarusteista löydät muistikortit, akut, kaapelit, laturit, auto- ja pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja . Tulja pitämään niiden muotoilusta, tuotteiden laadusta ja hyvistä hinnoista.

Dealy , ystävällinen ja saatavilla oleva suojakuori kaspalvelu

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 64 68 65, jos haluat seurata tilauksiasi. Voit myös lähja tää meille sähköpostia menemällä "Ota yhteyttä" -osioon. Paras tapa saada tija oa kampanjoistamme on seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.