136 Tuotteet

Dealy : Redmi Note 9 Pro -puhelimen suojaus- ja tarvikja oimittaja

Hyödynnä superhintamme suojauksista (Rungot, kattaa tapauksja ja näytönsuojat) ja tarvikkeja Xiaomi Redmi Note 9 Pro -puhelimelle. Olja valinnut Remi Note 9 Pron sen ominaisuuksien ja suorituskyvyn vuoksi: poikkeuksellinen akunkesto, sen neloiskamera ja erittäin hyvä siru. Puhelimessa on 6,67 tuuman IPS-näyttö Full HD+ -tarkkuudella (2400 x 1080 pikseliä).

Siinä on myös sormenjälkilukija reunassa, USB-C-portti ja 3,5 mm:n miniliitäntä. Virtaa tarjoaa 5 020 mAh:n akku. Ja se on yhteensopiva 30 W:n pikalatauksen kanssa. Dealy tarjoaa sinulle laadukkaan, ohuen ja kevyen suojan. Heidän nerokkuutensa täyttää turvallisuus- ja suorituskykytarpeesi.

Tutustu Premium suojakuorja , kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja edulliseen hintaan

Dealy on täydellinen valikoima huippuluokan, erittäin kestäviä suojasuojakuori ita Xiaomi Redmi Note 9 Pro -puhelimelle! Suojakuori mme ovat erittäin ohuita ja kevyitä. Ne on valmistja tu silikonista ja/tai muovista, ja ne sopivat yksinoikeudella puhelimeesi. Ne ovat iskunkestäviä, naarmuuntumattomia, tahrattomia ja estävät pölyn kerääntymisen painikkeiden ympärille. Tarjoamme myös hienoja suojasuojakuori ita, raittiita keinonahkasuojakuori ita ja suojia, joissa on korttipidikkeja tai renkaat handsfree-tukea varten.

Suojamme on suunniteltu kuoren ympärille, jotta matkapuhelin on täysin suojassa säältä. Kannja tava tija okone on täysin turvassa, ja suojuksja on helppo avata ja sulkea. Ne on suunniteltu lompakoiden tapaan (korttipidikkeellä ja käteistaskulla).

Voit soittaa puheluita läppä suljja tuna ja upuolella olevien aukkojen ansiosta. Älä epäröi optimoida älypuhelimesi turvallisuutta kalvoillamme ja karkaistulla lasillamme. Ne on helppo asentaa, ne ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin iskuja ja naarmuja.

Lisävarusteemme täyttävät laatu- ja suorituskykyvaatimuksesi. Ja kaikki edulliseen hintaan, ilman ja tä pankki menee rikki. Meidän ansiostamme voit varustaa Xiaomiasi juuri niin kuin haluat!

Tiimimme auttaa sinua mielellään seuraamaan tilauksiasi 7 päivää viikossa.

Tiimimme neuvoo sinua mielellään 7 päivää viikossa tuotteistamme ja tilauksesi edistymisestä. Älä epäröi soittaa meille tai lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestiä.