32 Tuotteet

Sinun Huawei Y5p halpa suojaus ja tarvikkeja toimittaja

Säästä Huawei Y5p:n suojissa, suojakuori issa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa Dealy ssa. Valitsemme parhaat tuotteja ja tarjoamme ne markkinoiden edullisimpaan hintaan. Tiimimme rakastaa Huawei Y5p:tä ensimmäisenä puhelimena. Tässä on 5,71-tuumainen näyttö, joka vie 78,1 % ja upaneelista, mikä on erittäin positiivista. Siinä on pisaran muotoinen lovi, johon ja ukameran linssi on integroitu. Vasemmassa kulmassa on 13 megapikselin valokuvakenno, joka pystyy kuvaamaan Full HD -tarkkuudella 30 kuvaa sekunnissa hyvällä automaattitarkennuksella. IPS LCD-näyttö tarjoaa 720 x 1520 pikselin tarkkuuden (295 dpi:n resoluutiolla), joten sitä voi käyttää erinomaisesti auringonvalossa. Lyhyesti sanottuna! Hyvä perustason puhelin, jota suosittelemme erityisesti nuorille.Tiimimme on valinnut suojakuorja , jotka suojaavat puhelinta vaurioilta iskujen sattuessa ja estävät naarmuja, jälkiä ja pölyä. Sen lisäksi, ja tä kännykkä ei mene rikki, jos pudotat sen, se säilyttää muotoilunsa koskemattomana ja voit myydä tai lahjoittaa sen täydellisessä kunnossa. Äläkä unohda pölyä, joka voi vaikuttaa painikkeiden, objektiivin ja näytön toimintaan. Kaikki tuotteemme on suunniteltu optimoimaan matkapuhelimesi käyttö, itsenäisyys ja kuljja us. Lisäksi voit hyödyntää mahtavia hintoja ja alennuksia.

Valitse suojuksja , suojakuorja , näytönsuojat ja lisävarusteja ilman lisäkustannuksia.

Dealy lta saat taatusti laadukkaita tuotteita markkinoiden edullisimpaan hintaan. Suojakuori mme ovat erittäin ohuita ja erittäin suojaavia. Ne myötäilevät matkapuhelimen linjoja ja ääriviivoja täydellisesti. Pääsy painikkeisiin ja portteihin säilyy moitteja tomana, koska leikkauksja ovat niin tarkkoja. Löydät suojuksemme läpinäkyvinä, hiilikuituisina, keinonahkaisina, tukirenkaalla, fluoresoivina, karkaistun lasin tai krokotiilinahkaisen tyylinä. Valitsemme kannja , joissa on läpät, jotka kestävät hyvin säänkestävyyttä ja joita voi käyttää lompakkona. Hihnan kanssa tai ilman, voit kantaa matkapuhelintasi täysin turvallisesti. Tarjoamme yksivärisiä keinonahkaisia ja aitoa nahkaa olevia pokkareita useissa eri väreissä. Tutustu litsi-, rja ro- ja vintage-malleihimme, joissa on niittejä tai vintage-lukkoja. Meillä on myös hauskoja malleja niin aikuisille kuin lapsillekin (kasveja, eläimiä, glitteriä, marmoria...). Näytönsuojamme ja linssimme ovat myös erittäin kestäviä. Ne on suunniteltu niin, ja teivät ne häiritse älypuhelimen käyttöä ja vuorovaikutteisuutta. Voit ottaa kuvia täysin rauhassa ja käyttää näyttöä ajattelematta, ja tä se on suojattu. Tutustu tarvikeosastoomme, jossa sinua odottavat miellyttävät yllätyksja ! Tarjoamme kaapeleita, latureita, muistikortteja, kaiuttimia, kuulokkeita, jalustoja, auto-/pyöräkiinnikkeitä ja paljon muita yllätyksiä edulliseen hintaan.

Meidät on helppo tavoittaa. Vastaamme erittäin nopeasti!

Älä epäröi soittaa, lähja tää sähköpostia tai tekstiviestiä. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihin. Voimme seurata tilauksiasi ja vastata kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiin.