276 Tuotteet

Paras valikoima Galaxy S21 5G suojakalvoja ja tarvikkeita edulliseen hintaan.

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja Samsung Galaxy S215G:lle. Hyödynnä alennuksemme ja käytä kannja tavaa tija okonja tasi haluamallasi tavalla. Samsung Galaxy S21:ssä on 6,2-tuumainen näyttö Dynamic AMOLED 2X -tekniikalla. FHD+-näyttö tarjoaa jopa 120 Hz:n kuvanpäivitysnopeuden. Puhelimessa on 4000 mAh:n akku. Valokuvauksen osalta Samsung Galaxy S21 tarjoaa nelinkertaisen valokuvakennon, jossa on 108 megapikselin pääobjektiivi, 10 megapikselin teleobjektiivi 10-kertaisella zoomilla, 12 megapikselin moduuli ja 10 megapikselin teleobjektiivi x3-zoomilla. Pieni helmi, johon voi tutustua ja josta voi nauttia! Dealy tarjoaa sinulle parhaan suojan ja huippuluokan lisävarusteja edulliseen hintaan.

Ensiluokkaisja suojakuorja , kannja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Säästä rahaa Galaxy S21 5G -puhelimesi suojaamisessa ja varustamisessa Dealy n avulla. Suojakuori mme ovat ohuita, kevyitä ja erittäin kestäviä iskuja, naarmuja ja pölyä vastaan. Ne jättävät puhelimen portit ja toiminnot helposti ulottuville tarkkojen leikkausten ansiosta. Löydät niitä silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai hybridimateriaaleista (muovinen takaosa ja silikonireunuksja ). Jotkut ovat joustavia, puolijäykkiä tai jäykkiä. Tarjoamme läpinäkyviä, yksivärisiä silikoni-, hiilikuitu-, nahkajäljitelmä-, kangas- ja kuviokuoria..... Tarjoamme myös klassisia Ultra Erityiskestävä -kuoria ja kuuluisaa Survivoria. Suojuksemme ja suojakuori mme on valmistja tu silikonikuoren ympärille, joka on peitja ty huovalla. Ne pitävät Galaxy S21 -puhelimesi turvassa sääolosuhteilta. Suojakuori issamme on sisäisja korttipidikkeja ja leikkaus käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja, kuten muistioita tai laskuja varten. Läpät voidaan muuntaa hands-free -pidikkeeksi, jota voi käyttää mukavasti vaakatasossa. Voit katsella videoita tai elokuvia täysin rauhassa. Löydät suojuksja tekonahkaa tai aitoa nahkaa useissa kauniissa väreissä. Joissakin on kuvioita, ja joissakin on käytännöllinen kantolenkki , jolla voit kantaa puhelinta kädessäsi. Voit suojata Galaxy S21:n näytön kalvolla tai erittäin kestävällä karkaistulla lasilla. Ne on helppo asentaa, eikä niihin jää jälkiä, kun olja poistanut ne. Koskja usalue on edelleen yhtä herkkä kuin ennenkin, ja vuorovaikutteisuus sovellusten kanssa on ihanteellista. Tutustu lisävarusteiden osioon. Löydät ulkoisja akut, laturit, kaapelit, auto- ja pyöräkiinnikkeja , jalustat, kaiuttimja ja kuulokkeja ..... Meillä on myös paljon uusia ominaisuuksia, joiden avulla saat kaiken irti matkapuhelimestasi. Valitsemalla Dealy n voit käyttää Samsungia haluamallasi tavalla ja hyödyntää alennuksiamme ja alhaisia hintoja kaikista tuotteista.

Ota meihin helposti yhteyttä ja seuraa meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa.

On helppoa ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme tilausten seuraamiseksi. Tavoitat meidät puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme.