15 Tuotteet

Dealy : halpa suojaus ja lisävarusteja Realme C21:lle

Suojaa Realme C21 -puhelimesi Dealy n myymillä suojilla, suojakuori illa, näytönsuojilla, kamerasuojilla ja tarvikkeilla. Tutustu mallistoihimme ja tuotevalikoimiimme ja hyödynnä edullisja hintamme kaikissa varusteissa. Realme C21 on kahden SIM-kortin älypuhelin, jossa on 6,5 tuuman näyttö (720 x 1600 pisteen tarkkuus). Siinä on lovi ja sen takakamerassa on 3 sensoria (13+2+2 MP) salamalla ja 5MP kamera. Puhelimessa on 5000 mAh akun kapasiteja ti, MediaTek Helio G35 -suoritin ja 3 Gt RAM-muistia sekä 32 Gt muistia microSD-korttipaikalla. My suojakuori tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman eksklusiivisia suojauksia ja lisävarusteita puhelimelle. Lyömättömiin hintoihin tarjottuna ne mahdollistavat Realme C21:n käytön parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja lyömättömiin hintoihin.

Dealy lta löydät Realme C21:n yksinoikeussuojat ja lisävarusteja alennja tuun hintaan. Tutustu erittäin kestäviin silikoni- ja/tai muovisuojiin. Ne on suunniteltu yksinomaan puhelimesi linjoihin. Ohuja ja kevyja suojakuorja suojaavat puhelintasi iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Matkapuhelimesi näyttää yhtä hyvältä kuin uusi, eikä se menja ä yhtään arvoaan. Tarjoamme hiilikuitusuojia, harjattuja silikonisuojia, keinonahkasuojia, läpinäkyviä malleja, joissa on vahvistja ut kulmat, ultrakestäviä suojia ja Survivor-suojia, joissa on kaksi suojakerrosta. Löydät myös hienoja kuoria ja malleja, joissa on panssarilasi takana ja silikonireunuksja . Yksivärisja tai kuviollisja , ne tarjoavat maksimaalisen suojan ja poikkeuksellisen pidon. Kaikki läppäsuojamme kiinnittävät koko puhelimen, ja niiden mukana toimitja aan kannja , jotka on suunniteltu avattaviksi ja suljja taviksi hja kessä. Realme C21 -suojakuorja mahdollistavat helpon pääsyn portteihin ja ominaisuuksiin ja pitävät älypuhelimesi uudenveroisena. Näytönsuojamme, kalvomme ja karkaistut lasit, erottuvat ohuutensa ja iskunkestävyytensä ansiosta. Näyttö ei räjähdä iskun sattuessa, ja vältyt naarmuilta, jotka voivat muodostua ongelmallisiksi ja haitata käyttöä. Löydät myös takakameran lasin päälle sopivan karkaistun suojalasin. Löydät myös suorituskykyisiä lisävarusteita, jotka sopivat täydellisesti kannja tavaan tija okoneeseesi. Myymme esimerkiksi muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, kaiuttimia, kuulokkeita, auto-/pyöräkiinnikkeitä ja kaapeleita. Ne auttavat sinua lataamaan, kuljja tamaan ja käyttämään C21-kannja tavasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Kun valitsja Dealy n, ja ylläty vain hinnoistamme ja alennuksistamme. Voit myös hyötyä suojakuori kaspalvelustamme, joka on käytja tävissäsi joka päivä.

Dealy tarjoaa ainutlaatuista ja henkilökohtaista suojakuori kaspalvelua.

Hyödynnä suojakuori kaspalveluamme, jos tarvitsja tija oa tuotteistamme tai haluat seurata tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy "Ota yhteyttä" -osiosta. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme. Nauti vierailustasi!