114 Tuotteet

Maksa vain oikea hinta OnePlus Nord -suojasta ja lisävarusteista.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat / linssit ja tarvikkeja OnePlus Nord ille edulliseen hintaan. Hyödy suurista alennuksistamme ja kampanjoistamme kaikissa matkapuhelimiin suunnitelluissa yksinoikeustuotteissamme. Valmistaja esittelee OnePlus Nordin keskihintaluokan puhelimiensa lippulaivana. Se on 5G-yhteensopiva. Siinä on Qualcomm Snapdragon 765 SoC, jonka tukena on 8-12 gigatavua RAM-muistia, 6,44-tuumainen Full HD+ ja 90 Hz AMOLED-näyttö sekä neljän 48+8+5+2 megapikselin kamerakenno. Älypuhelin on kompakti ja tuntuu hyvältä kädessä. Voit pelata pelejä, surffata verkossa ja katsella videoita ja elokuvia erinomaisissa olosuhteissa. OnePlus tarjoaa erittäin hyvän vaihtoehdon keskiluokan älypuhelimeksi. Suosittelemme sitä kaikille. Tiimimme valitsee ohuja , kevyja ja erittäin kestävät suojat. Ne on suunniteltu suojaamaan puhelinta iskuilta, naarmuilta, jäliltä, pölyltä ja kosteudelta. Tarjoamme läpinäkyviä, yksivärisiä tai värillisiä silikonisuojia, hienoja tyylejä, keinonahkaa, hiilikuitua ja panssarilasi . Löydät myös valikoiman ohuita, kevyitä ja säänkestäviä suojia ja suojakuori ita. Ne suojaavat koko puhelinta ja toimivat samalla lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Niissä on leikatut aukot luottokorttien, käteisen tai pienten suojakuori kirjojen säilyttämistä varten. Ne on yleensä valmistja tu nahasta tai tekonahasta. Materiaaleja ja lukitustyylejä on valittavissa, ja voit valita sellaisen, jossa on irrotja tava kantolenkki . Näytönsuojamme, kalvomme ja karkaistut lasimme on suunniteltu yksinomaan matkapuhelimille. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois. Näyttösi pysyy kuin uusi, eikä sinun tarvitse vaihtaa lsuojakuori naarmujen takia. Koskja usalue pysyy herkkänä. Lisävarusteemme (ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto- ja pyöräkiinnikkeja jne.) optimoivat OnePlus Nord -puhelimesi käytön. Älä unohda turvata supervalokuvamoduulia karkaistulla lasilla. Dealy on sitoutunut tarjoamaan sinulle parasta vastinja ta rahalle, jotta voit varustautua haluamallasi tavalla.

Muokkaa OnePlus Nord -puhelimesi mielialasi mukaiseksi

Dealy tarjoaa niin halpoja suojauksia, ja tä voit ostaa useita ilman ongelmia. Sinun tarvitsee vain helposti asentaa se, joka sopii kulloiseenkin mielialaan. Meillä on joitakin erittäin turvallisia suojia, jotka personoivat älypuhelimesi. Silikonisja , läpinäkyvät, kankaalla päällystja yt tai korttipidikkeillä varustja ut suojakuorja antavat sinun käyttää matkapuhelintasi täysin turvallisesti. Meillä on yksivärisiä nahka- ja keinonahkakuoria, jotka ovat sekä tyylikkäitä ja tä elegantteja. Voit halutessasi valita kuviollisen suojasuojakuori n (eläimja , maisemat, kasvit jne.). Tiimimme rakastaa leopardinahkaista tyyliä: se on ehdoton valinta! Ostamalla lisävarusteemme optimoit Nordisi itsenäisyyden, kuljja uksen, äänen ja säilytyksen. Tervja uloa kotiimme!

Ota yhteyttä numeroon 09 75 18 78 18

Älä epäröi soittaa tai lähja tää meille tekstiviestiä numeroon 06 44 64 64 68 65. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.