13 Tuotteet

Alennus X60 Pro tapauksissa, kannja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Dealy myy Vivo X60 Pro -puhelimen suojausta ja lisävarusteita uskomattoman edullisesti. Kuoremme alkavat 4,99 eMale ta ja suojakuorja alkavat 6,99 eMale ta. Vivo X60 Prossa on 6,56-tuumainen AMOLED-näyttö Full HD+ -tarkkuudella. Sen resoluutio on 398 pikseliä/tuuma. Sen virkistystaajuus on 120 Hz ja näytteenottotaajuus 240 Hz. Paneeli on HDR10+-yhteensopiva. Kameramoduulin osalta Vivo X60 Prossa on 48 megapikselin pääsensori, 13 megapikselin ultralaajakulma-anturi, 13 megapikselin 2x zoom ja 8 megapikselin 5x zoom. Löydät puhelimen kanssa yhteensopivat suojakuorja ja lisävarusteja . Suojakuorja ovat erittäin kestäviä ja ergonomisia, ja lisävarusteja optimoivat puhelimen suorituskyvyn ja ominaisuudja .

Valitse huippuluokan suojaus ja lisävarusteja edulliseen hintaan.

Tarjoamme ohuita ja kevyitä kuoria, jotka sopivat täydellisesti matkapuhelimesi linjoihin. Ne erottuvat edukseen iskunkestävyydellään, naarmujen, jälkien ja pölynkestävyydellään. Löydät läpinäkyvät kuorja , joustavat hiilikuitukuorja , silikoni- tai muovisuojat sekä erittäin kestävät kuorja , joissa on kaksinkertainen suojaus. Valitsemme ne, joissa on panssarilasi takapuolella ja silikonia reunoilla. Myymme myös suojakuori ita, jotka suojaavat koko matkapuhelimen . Nämä koostuvat kuoresta, johon on liimattu nahkajäljitelmästä tai aidosta nahasta valmistja tu läppä. Nämä suojakuorja toimivat lompakkona ja handsfree-tukena, ja niiden kansi on muunnja tavissa handsfree-tueksi. Joissakin suojissa on käytännöllinen irrotja tava kantolenkki käsikantamista varten. Flip-kannja (joissa on kannen sisäänrakennja tu lukko) ja view-kannja (joissa on katseluikkuna) ovat erittäin mielenkiintoisia ja monikäyttöisiä vaihtoehtoja. Valitsemme näytölle ja takakuvamoduulille ohuja , erittäin kestävät kalvot ja panssarilasi . Nämä estävät lasin, näytön ja linssien rikkoutumisen. Lisävarusteista löydät kaapelit, muistikortit, laturit, ulkoisja akut, jalustat, kuulokkeja , korvakuulokkeja , auto- ja pyöräkiinnikkeja , telakointiasemat... Kun valitsja Dealy n, löydät parhaat tuotteja markkinoiden edullisimpaan hintaan. Nauti vierailustasi Dealy ssa

Ota yhteyttä 7 päivää viikossa ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme on sivuston "Ota yhteyttä" -osiossa. Pidämme kirjaa tilauksistasi ja autamme sinua tutkimuksissasi. Jos haluat tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.