45 Tuotteet

Osoitteesta Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja Galaxy Note 20 Ultra

Hyödynnä kaikkien Samsung Galaxy Note 20 Ultra -suojien ja -lisävarusteiden uskomattoman alhaisja hinnat ja tee hyvä kauppa. Olja valinnut yhden Samsungin lippulaivoista. Galaxy Note 20 Ultra -puhelimessa on suorakulmainen valokuvausyksikkö, jossa on 3 objektiivia, salama ja automaattitarkennusjärjestelmä. Siinä on iskari laatan yläosassa ja 6,9 tuuman kaareva näyttö. Näyttö on Infinity-O 120Hz AMOLED-muotoilu (3200 x 1440 pikseliä) Wide Quad High Definition ja HDR10+-yhteensopiva. Kynä ja kaiuttimja sijaitsevat luurin vasemmassa alareunassa. Älypuhelimessa on 8 Gt RAM-muistia ja 512 Gt tallennustilaa. Dealy turvaa ja varustaa matkapuhelimesi huippuluokan suojakuorilla, suojakuori illa, näytönsuojilla (linsseillä) ja lisävarusteilla markkinoiden parhaaseen hintaan.

Tinkiä ja varustautua haluamallasi tavalla

Tiimimme valitsee parhaat tuotteja , jotta saat Note 20 Ultra -puhelimestasi kaiken irti. Suojakuori mme ovat ohuita ja erittäin kevyitä. Ne mukautuvat täydellisesti puhelimen ääriviivoihin ja linjoihin. Ne suojaavat Samsungin takapuolta ja reunoja jättäen samalla helpon pääsyn portteihin ja toimintoihin. Klassikkojemme (Survivor, Ultra resistant, keinonahka, joustava tai harjattu hiilikuitu, tukirengas) lisäksi tarjoamme panssarilasi sisältäviä malleja ja läpinäkyviä suojia kuvioilla. Suojamme on suunniteltu silikonikuoren ympärille. Ne turvaavat koko älypuhelimen ja toimivat samalla lompakkona. Voit valita materiaalit (aitoa nahkaa, lychian tekonahkaa, klassista, nappa, leopardinahkaefekti jne.). Suojat taittuvat pois ja toimivat hands-free pidikkeenä. Näytön- ja valokuvamoduulisuojamme ovat erittäin kestäviä ja erittäin ohuita. Ne estävät rikkoutumisen, naarmujen ja sormenjälkien riskin. Tarjoamme myös ainutlaatuisen kokoelman hyödyllisiä lisävarusteita: kaapeleita, latureita, ulkoisia akkuja, auto-/pyöräkiinnikkeitä, kaiuttimia, kuulokkeita, jalustoja jne. Voit hyödyntää edullisia hintoja, kampanjoita ja alennuksia. Dealy ssa laatu kulkee käsi kädessä säästöjen kanssa!

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Olipa kyse tuotteistamme tai tilauksesi seurannasta, tiimimme on käytja tävissäsi 7 päivää viikossa puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.