41 Tuotteet

Dealy : Ensiluokkainen suoja Xiaomi Mix Flipille

Xiaomi MIX Flip on kompakti, huippuluokan taittuva simpukkaälypuhelin, jossa on tyylikäs muotoilu ja innovatiivisia ominaisuuksia. Siinä on 6,86-tuumainen taittuva AMOLED-päänäyttö ja 4-tuumainen ulkoinen näyttö, joissa molemmissa on 1,5K-resoluutio ja maksimikirkkaus 3000 nitsiä. Siinä on Snapdragon 8 Gen 3 -suoritin, 12 Gt RAM-muistia ja 512 Gt sisäistä tallennustilaa. Sen 4 780 mAh:n akku tarjoaa vankan autonomian, jota 67 W:n pikalataus tehostaa. Valokuvien osalta se on varustettu kahdella 50 MP:n Leica-moduulilla, joka takaa poikkeuksellisen kuvanlaadun ja tarjoaa luovia vaihtoehtoja, kuten MasterCinema-tilan ja leijukuvauksen... Se ei kuitenkaan ole immuuni jokapäiväisen elämän vastoinkäymisille. Olipa kyse sitten takaosasta, reunoista, sisä- ja ulkonäytöistä tai kamerasta, älypuhelimesi jokainen osa on alttiina erilaisille vaaroille:

  1. Iskut Puhelin voi altistua iskuille laukussa tai pöydällä, jotka ajan mittaan voivat vahingoittaa älypuhelimen sisäistä rakennetta ja aiheuttaa toimintahäiriöitä.

  2. Falls Xiaomi Mix Flip: maahan pudonnut puhelin voi aiheuttaa vakavia vaurioita erityisesti reunoille tai näytölle. Isku kovaan pintaan voi helposti halkaista tai rikkoa Xiaomi Mix Flipin taitettavan näytön lasin.

  3. Raidat Ulkopinnat, kuten takapuoli ja ulkoinen näyttö, ovat erityisen alttiita näppäinten tai muiden arkipäiväisten esineiden aiheuttamille naarmuille, jotka vahingoittavat puhelimen esteettistä ulkonäköä.

  4. Vaikutus Toistuvat iskut, erityisesti kulmiin ja reunoihin, voivat vaikuttaa Xiaomi Mix Flipin eheyteen. Nämä alueet ovat usein haavoittuvimpia.

  5. Pöly pöly: pienet pölyhiukkaset voivat joutua taittomekanismeihin tai latausportteihin, mikä voi heikentää puhelimen kestävyyttä ja häiriötöntä toimintaa.

Suojaa puhelimesi jokainen osa Ma Coquella, joka tarjoaa täydellisen valikoiman suojauksia erityisesti Xiaomi Mix Flip -puhelimelle.

Dealy : simpukankuoret kaikkiin tarpeisiisi

Me Ma Coquessa ymmärrämme, kuinka tärkeää on suojata puhelimesi jokainen osa. Siksi kuoret ja suojakuoret on räätälöity Xiaomi Mix Flip -puhelimelle, jotta puhelimesi on täysin suojattu säilyttäen samalla sen tyylikkään muotoilun ja toiminnallisuuden.

Erilaisia malleja tapauksia Xiaomi Mix Flipille

Tarjoamme laajan valikoiman malleja kaikkiin tarpeisiin ja mieltymyksiin, etsitpä sitten huomaamatonta suojaa tai vankempaa mallia.

1. Läpinäkyvät kuoret

Läpinäkyvät puhelinsuojakuoret suojaavat Xiaomi Mix Flip -puhelintasi ja korostavat samalla sen tyylikästä muotoilua. Pehmeästä silikonista valmistetut suojakuoret suojaavat naarmuilta ja kevyiltä iskuilta pysyen samalla lähes näkymättömissä. Se on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka eivät halua piilottaa puhelimensa estetiikkaa.

2. Keinonahkaiset kuoret

Keinonahkaverhoilut sopivat erinomaisesti vaimentamaan pienten pudotusten aiheuttamia iskuja. Ne suojaavat puhelimen takaosan lisäksi myös reunukset , mikä on tärkeää Xiaomi Mix Flipin kaltaisille kokoontaitettaville puhelimille. Kevyet ja joustavat suojakuoret ovat ihanteellisia jokapäiväiseen käyttöön.

3. Erittäin ohuet kuoret

Erittäin ohuet kuoret tarjoavat huomaamattoman suojan ilman, että ne painavat tai lisäävät puhelimen tilaa. Ne on suunniteltu suojaamaan naarmuilta ja pieniltä kolhuilta säilyttäen samalla Xiaomi Mix Flipin tyylikkyyden. Ohuudesta huolimatta ne suojaavat tehokkaasti pieniltä jokapäiväisiltä onnettomuuksilta.

4. Kuvioidut kuoret

Kuvioiduissa suojissamme yhdistyvät suoja ja tyyli. Voit muokata puhelimesi ulkoasua ja antaa samalla suojaa naarmuilta ja kolhuilta. Nämä suojakuoret sopivat niille, jotka haluavat lisätä Xiaomi Mix Flipiinsä ripauksen omaperäisyyttä.

5. Kannet, joissa on tukirengas puhelimelle

Suojakuoret , joissa on tukirengas, ovat käytännöllisiä niille, jotka käyttävät puhelinta usein videoiden katseluun tai videopuheluiden soittamiseen. Integroitu rengas toimii tukena, joka tarjoaa mukavan käytön ja suojaa samalla iskuilta.

6. Erittäin kestävä kaksikerroksinen runko

Erittäin kestävät kuoret ovat täydellisiä käyttäjille, jotka etsivät maksimaalista suojaa. Näissä kuorissa yhdistyvät kaksi suojamateriaalikerrosta, usein jäykkä kuori ulkopuolella ja silikonikerros sisäpuolella, jotka vaimentavat voimakkaimmat iskut. Ihanteellinen aktiivisille ihmisille tai ulkokäyttöön.

Eri näytönsuojien mallit

Ma Coquelle näytön suojaus on ensiarvoisen tärkeää, erityisesti Xiaomi Mix Flipin kaltaisessa kokoontaitettavassa puhelimessa, jossa on kaksi näyttöä. Tarjoamme erilaisia ratkaisuja sekä ulko- että sisänäytön suojaamiseen.

  1. Ulkonäytön karkaistut kalvot ja lasit: nämä suojaukset vahvistavat näyttöä naarmuilta ja iskuilta ja säilyttävät samalla näytön kirkkauden.

  2. Kalvot ja panssarilasi sisänäyttöä varten: taittuva näyttö vaatii erityistä suojausta, joka ei vaaranna sen joustavuutta. Tarjoamme suojakalvoja, jotka ovat sekä kestäviä että sopivat tämäntyyppiselle näytölle.

  3. Kameran suojaus: Xiaomi Mix Flipin linssit ovat alttiita naarmuille ja pölylle. Linssisuojamme takaavat laadukkaat valokuvat ja suojaavat samalla sensoreita.

Rungot ja suojapeitteet kilpailukykyiseen hintaan

Me Ma Coquella uskomme, että puhelimesi voi suojata tehokkaasti ilman, että se maksaa. Xiaomi Mix Flip -puhelimen kotelomme ovat edullisia ja tarjoavat erinomaista vastinetta rahalle. Etsitpä sitten puhelimeesi iskunkestävää koteloa, silikonikoteloa tai kovaa koteloa, löydät laadukkaat tuotteet edulliseen hintaan. Edullisten hintojen ansiosta voit nauttia luotettavasta suojasta rikkomatta pankkia. Voit myös hyödyntää säännöllisiä kampanjoita saadaksesi tarvikkeet parhaaseen hintaan.

Asiakaspalvelu palveluksessasi

Ma Coquessa asiakastyytyväisyys on etusijalla. Reagoiva asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi, olipa kyse sitten kuoren valinnasta, toimitusajoista tai tilausten seurannasta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sujuvan ja miellyttävän ostokokemuksen, ja myynnin jälkeinen palvelu on käytettävissäsi tukemaan sinua tarvittaessa.

Päätelmä

Xiaomi Mix Flip -puhelimen suojaaminen on tärkeää sen pitkäikäisyyden varmistamiseksi ja sen ainutlaatuisen muotoilun säilyttämiseksi. Me Ma Coquella tarjoamme täydellisen valikoiman edullisia näytönsuojia ja koteloita, joissa yhdistyvät tyyli ja turvallisuus. Valitse hyvälaatuinen, edullinen, mittatilaustyönä valmistettu suoja ja hyödynnä parhaat hintamme, jotta puhelimesi pysyy turvassa arjen vaaroilta.