Samsung Galaxy Tab S6 Lite


208 Tuotteet

Suojaa Samsung Galaxy Tab S6 Lite lyömättömiin hintoihin

Tutustu suureen valikoimaan Samsung Galaxy Tab S6 Lite -kansia, -suojakuori ita, -näytönsuojia ja -lisävarusteita lyömättömiin hintoihin. Tiimimme rakastaa tätä tablja tia, joka tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle. Tablja ti painaa 467 g ja tarjoaa erinomaisen otteen. Teknisesti koskja usnäytöllisessä tablja issa on Exynos 9611 SoC, jonka tukena on 4 Gt RAM-muistia ja 64 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Siinä on 2 valokuva-anturia (8 megapikselin taka- ja ja upuolella). Siinä on 7040 mAh:n akku, jonka enimmäisäänentoistoaika on jopa 149 tuntia. Kaiuttimja tarjoavat erinomaisen äänenlaadun (erityisesti maisematilassa). Näyttö on 10,4 tuuman LCD-paneeli, jonka tarkkuus on 2000 x 1200 pikseliä. Mukana tulee erittäin hyödyllinen kynänvarsi. Ma suojakuori tarjoaa sinulle parhaat tuotteja tablja in suojaamiseen ja käyttämiseen. Tutustu valikoimaamme ja mahtaviin hintoihin!

Alennus kuorja , tapauksja , kannja ja älykkäät tapauksja vain Tab S6 Lite -laitteellesi.

Dealy tarjoaa erittäin kestäviä läpinäkyviä silikonisuojakuori ita, jotka sopivat erinomaisesti uskaliaille ja lapsille. Joissakin suojakuori issa on tuki tablja in vapaata käyttöä varten. Ne kiinnittävät takapuolen, reunuksja , painikkeja ja takalasin täydellisesti. Valitsemme myös malleja, joissa on kantolenkki t tai olkakantolenkki t, jotta voit kantaa liuskekiviasi haluamallasi tavalla. Valitsemme myös suorituskykyisja kannja ja suojakuorja . Ne on suunniteltu silikonikuoren ympärille pitämään tablja ti tukevasti paikallaan. Suojus kija outuu Tab S6 Liten ympärille ja suojaa sen täydellisesti. Taskut on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolisja korttipidikkeja ja rahatasku. Kannja voi taittaa toimimaan handsfree-telineenä, jolloin tablja tia on helppo käyttää vaakatasossa. Löydät suojakuori ita, joissa on lukot ja erilaisia hihnoja. Meillä on myös klassisja Smart Suojakuori s -suojakuorja , joiden ja uläpät taittuvat tarpeen mukaan. Niissä on wake & sleep -toiminto, joka säästää rahaa.

Suojaa tablja in näyttö ja koristele se täydellisesti

Dealy tarjoaa myös erittäin ohuita, erittäin suojaavia näytönsuojia. Käytitpä sitten kalvoa tai panssarilasi , voit olla varma, ja tä lasi on turvassa. Se on turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Se ei ole vaarassa menja tää luja tavuuttaan tai arvoaan. Suojamme on helppo asentaa, ja ne on suunniteltu yksinomaan Samsung Galaxy Tab S6 Lite -puhelimesi näyttöä varten. Sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori iskun tai räjähdyksen sattuessa. Tablja tisi pysyy uudenveroisena hyvin pitkään, ja voit myydä sen helpommin, jos sen näyttö on ehjä ja alkuperäinen. Löydät myös erilaisia lisävarusteita, joiden avulla saat tablja istasi kaiken irti: ulkoisia akkuja, kaapeleita, latureita, kaiuttimia ja kuulokkeita, telakointiasemia ja jalustoja. Etsimme jatkuvasti uusia tuotteita sinun iloksesi, ja meillä on sinulle paras hinnoittelupolitiikka.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme joka päivä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja seuraamme tilauksiasi.