9 Tuotteet

Suojaus ja lisävarusteja markkinoilla Vivo X60:lle

Dealy tarjoaa yksinoikeudella valikoiman edullisia suojakuoria, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita Vivo X60:lle. Hyödy alhaisista hinnoista ja alennuksista kaikissa tuotteissa. Vivo X60:ssä on 6,56-tuumainen Super Amoled -litteäpaneelinäyttö, jossa on FHD+ (1080 x 2376 px) -resoluutio, 120 Hz:n virkistystaajuus ja näytön sisäinen sormenjälkitunnistin. Sen voimanlähteenä toimii Qualcomm Snapdragon 870 SoC. Se on saatavana 8 ja 12 Gt RAM-muistia sisältävinä versioina. Siinä on kolminkertainen takakamera: 48 megapikselin laajakulmalinssi, 13 megapikselin ultralaajakulmalinssi ja 13 megapikselin x2-zoom-muotokuvakamera. Sen 4300 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (33 W). Dealy tarjoaa eksklusiivisen valikoiman suojauksia ja lisävarusteita, joiden avulla voit nauttia matkapuhelimestasi täysin turvallisesti.

Hyödy Vivo-tuotteiden alhaisista hinnoista ja kampanjoista.

Löydät erittäin kestävän suojan ja huippuluokan lisävarusteja todella edulliseen hintaan. Suojakuori mme alkavat vain 4,99 eMale ta ja suojuksemme vain 6,99 eMale ta. Vivo 60 -suojakuorja ja -suojat ovat älypuhelimen linjojen yksinoikeus. Ne tarjoavat helpon pääsyn sen portteihin ja toimintoihin. Kuorja on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai sekamateriaaleista (esim. karkaistun lasin takaosa ja silikonireunuksja /akryylinen takaosa ja silikonireunuksja /kaksinkertainen silikoni-muovisuoja). Jotkin suojat ovat joustavia, puolijäykkiä ja toisja jäykkiä. Myymme yksivärisiä silikoni- tai muovisuojia, hiilikuitu- tai keinonahkakuoria, jotka ovat erittäin tyylikkäitä ja suojaavia. Ultra Erityiskestävä -suojissamme ja Survivorissa on kaksi silikoni- ja muovikerrosta, jotka suojaavat optimaalisesti äkillisen iskun sattuessa. Ne ovat kuitenkin hyvin ohuita. Joissakin niistä on korttipidike tai rengas älypuhelimen handsfree-käyttöä varten. Myymme myös hienoja kuoria, joissa on motiiveja. Suojamme on tehty lompakoiden tapaan, ja niissä on korttipidikkeja ja tasku, johon mahtuu esimerkiksi sja eleitä tai pieniä suojakuori kirjoja, kuten lippuja tai laskuja. Ne suojaavat kannja tavaa tija okonja tasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Kannja voidaan taittaa pois, jolloin niistä tulee käteviä handsfree-pidikkeitä vaakatasossa. Löydät läppäkannja , joissa on irrotja tava kantolenkki . Aidosta nahasta valmistja tuja suojia myydään vain 12,99 eMale ta alkaen, ja keinonahkaisja suojuksja ovat markkinoiden edullisimpia. Yksivärisja tai kuvioidut, niiden avulla voit muokata puhelimesi persoonalliseksi. Tarjoamme myös näytönsuojia (kalvoja ja panssarilasi ), jotka ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä). Ne estävät lsuojakuori räjähtämästä äkillisen iskun sattuessa. Myymme myös takakameramoduulin karkaistua suojalsuojakuori . Tutustu lisävarustevalikoimaamme: kaapelit, laturit, muistikortit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto- ja pyöräkiinnikkeja , jalustat, selfie-telineja ... Valitsemalla Dealy n saat lyömättömät hinnat kaikista suojauksista ja lisävarusteista. Nauti vierailustasi!

Dealy , poikkeuksellinen suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot

Ota rohkeasti yhteyttä suojakuori kaspalveluumme numeroon 06 44 64 68 65 (puhelimitse ja tekstiviestillä) tai sähköpostitse (kohta "Ota yhteyttä"). Pidämme kirjaa tilauksistasi ja annamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot tuotteistamme. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.