21 Tuotteet

Hyödy Dealy n poikkeuksellisista tarjouksista Vivo V21 5G -suojaan ja tarvikkeisiin.

Dealy myy kuorja , kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja alennja tuun hintaan Vivo V21 5G -puhelimelle. Suojakuorja alkaen 4,99 €, kuorja alkaen 6,99 € ja näytönsuojat alkaen 3,99 €. Vivo V21:n voimanlähteenä toimii Mediatek Dimensity 800U SoC yhdistja tynä 8 Gt RAM-muistiin ja jopa 26 Gt tallennustilaan, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Siinä on kolme takakamerasensoria: 64 megapikselin, 8 megapikselin ultralaajakulma- ja 2 megapikselin makrolinssi. Sen 4000 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (33 W), joten se voi palauttaa noin 60 % energiastaan 30 minuutissa. Älypuhelimessa on myös 44 megapikselin selfie-kamera, jossa on optinen vakautus ja kaksoisvalo-LED. Tiimimme tarjoaa suojausta ja lisävarusteita, joiden avulla voit käyttää V1 5G:tä erinomaisissa olosuhteissa. Voit nauttia siitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Edullisja suojakuorja , kannja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Tutustu eksklusiivisiin tuotteisiimme Vivo V21 5G:lle. Ne ovat suorituskykyisiä ja suojaavat puhelintasi optimaalisesti. Suojakuori mme on valmistja tu silikonista, muovista tai sekamateriaaleista. Löydät esimerkiksi joitain, joissa on akryylinen takapuoli ja silikonireunuksja , kun taas toisissa on panssarilasi oleva takapuoli ja silikonireunuksja . Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-sarjoissa on kaksinkertainen muovi- ja silikonikerros. Suojat voivat olla joustavia, puolijäykkiä tai jäykkiä. Ne myötäilevät puhelimen ääriviivoja, jolloin niistä tulee ikään kuin toinen iho puhelimelle. Ne jättävät suoran pääsyn portteihin ja toimintoihin, jotta käyttö on miellyttävää. Suojat suojaavat puhelinta iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Löydät läpinäkyviä suojakuoria, hiilikuitu- tai keinonahkakuoria, suojakuoria, joissa on handsfree-rengas, ja toisia, joissa on korttipidike. Läppäsuojamme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka kiinnittää Vivon ja suojaa samalla takapuolta ja reunoja. Keinonahkamainen tai aidosta nahasta valmistja tu läppä pitää sen täysin turvassa ja toimii samalla käytännöllisenä lompakkona, jossa on korttipidikkeja ja tasku käteiselle tai pienille suojakuori kirjoille. Joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki helppoa käsikantamista varten. Myymme yksivärisiä läppäsuojakuori ita ja liikekansioita jo 6,99 eMale ta alkaen, jotka sopivat kaikille. Tarjoamme myös näytönsuojia, jotka ovat hyvin ohuita ja suojaavat näyttöäsi täydellisesti säältä. Olipa kyseessä sitten kalvo tai panssarilasi , vuorovaikutteisuus on täydellistä. Löydät myös panssarilasi olevan suojalinssin Vivo V21 5G:n takakameramoduulille. Se kiinnittää lasin ja linssit, jotta voit ottaa valokuvia täysin turvallisesti. Lisävarusteista löydät muistikortteja, latureita, kaapeleita, ulkoisia akkuja, pyörä- ja autokiinnikkeitä, kaiuttimia, kuulokkeita ja telakointiasemia sekä premium-tuotteita, säännöllisiä alennushintoja ja upeita kampanjoita. Tervja uloa myymäläämme!

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä ja seurata tilauksiasi

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissänne tilausten ja toimitusten seurantaa varten. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65. Vastaamme sähköposteihinne mahdollisimman pian (kohta "Ota yhteyttä"). Jos haluat tija ää kampanjoistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.