14 Tuotteet

Dealy : alennja tu suojaus ja tarvikkeja Vivo Y72 5G:lle

Suojaa Vivo Y72 5G -puhelimesi Dealy n alennja uilla suojilla, suojakuori illa, näytönsuojilla, kamerasuojilla ja tarvikkeilla. Säästät rahaa ja saat puhelimestasi kaiken irti. Vivon Y72 5G on älypuhelin, joka on varustja tu Mediatek Dimensity 700 SoC:llä (5G-yhteensopiva) yhdistja tynä 8 Gt RAM-muistiin ja 128 Gt tallennustilaan, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Siinä on kolminkertainen takakamerakenno: 64 megapikselin laajakulma, 8 megapikselin ultralaajakulma ja 2 megapikselin makrolinssi. Sen 5000 mAh:n akku on yhteensopiva pikalatauksen kanssa (18 W). Ma suojakuori tarjoaa eksklusiivisen valikoiman suojakuoria ja lisävarusteita lyömättömiin hintoihin. Kuorja alkaen 4,99 €, suojuksja alkaen 6,99 € ja näytönsuojat alkaen 3,99 €.

Suojaus ja lisävarusteja lyömättömiin hintoihin.

Dealy lta löydät suojaimja ja tarvikkeja , jotka ovat erittäin kestäviä ja käytännöllisiä jokapäiväiseen käyttöön. Tarjoamme erilaisia malleja, jotta voit ostaa sinulle parhaiten sopivan mallin. Tutustu silikoni- ja muovisuojakuori ihimme, jotka on suunniteltu yksinomaan puhelimesi ääriviivoihin. Ohuja ja kevyja suojakuorja suojaavat puhelintasi naarmuilta, kosteudelta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Matkapuhelimesi ei menja ä mitään arvoaan ja on suojattu kulumiselta. Löydät esimerkiksi hiilikuitukuorja , hyvin ohuja harjattuja silikoni- tai keinonahkakuoria sekä läpinäkyviä kuoria, jotka säilyttävät puhelimesi muotoilun. Myymme myös "Ultra Erityiskestävä "- ja "Survivor"-kuoria, joissa on kaksi suojakerrosta optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi iskujen sattuessa. Löydät myös hienoja suojakuori ita ja suojakuori ita, joissa on panssarilasi takana ja silikonireunuksja . Läppäkuoremme suojaavat koko puhelinta ja ovat monikäyttöisiä. Ne jättävät portit ja ominaisuudja helposti käyttöön, joten voit käyttää Vivo Y72 5G:tä ilman, ja tä sinun tarvitsee poistaa niitä (esimerkiksi latauksen yhteydessä). Näytönsuojamme, kalvot ja karkaistut lasit, erottuvat ohuutensa ja kestävyytensä ansiosta. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Näyttö ei räjähdä iskun sattuessa, ja vältyt vahingollisilta naarmuilta. Takakamerassa on myös suojaava panssarilasi oleva linssi. Anturit ovat täysin turvassa. Tarjoamme myös valikoiman lisävarusteita kännykkääsi: muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, kaiuttimia, kuulokkeita, auto-/pyöräkiinnikkeitä ja kaapeleita. Niiden avulla voit ladata, kuljja taa ja käyttää älypuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Nauti vierailustasi!

Dealy tarjoaa henkilökohtaista ja tehokasta suojakuori kaspalvelua.

Hyödynnä suojakuori kaspalvelumme tilausten seurantaan. Voimme myös auttaa sinua tutkimuksissasi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi ja sähköposteihisi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.