39 Tuotteet

Dealy lta löydät kaikki Motorola Edge 20 -suojaimja ja tarvikkeja alennuksella.

Hyödy edullisista hinnoista Motorola Edge 20 -suojissa, suojakuori issa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa Dealy lta. Tarjoamme parhaat tuotteja ja myymme ne markkinoiden parhaaseen hintaan. Motorola Edge 20 on huippuluokan puhelin, jossa on 6,7 tuuman OLED-näyttö Full HD+ -tarkkuudella, HDR10+-yhteensopiva. Sen virkistystaajuus on 144 Hz, ja siinä on kolmen takakuvasensorin (108+8+16) lohko, mukaan lukien telekuvasensori, jossa on x3-optinen zoom. Siinä on 4000 mAh:n akku, jonka voi ladata nopeasti (30 W). Tiimimme on valinnut suojamateriaalit, jotka kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Puhelin pysyy uutena pitkään ja voit myydä sen paremmissa olosuhteissa. Myymme suojia alkaen 4,99 €, jotka ovat erittäin ohuita ja kevyitä. Suojakuorja ja pussit, joita on saatavilla alkaen 6,99 €, pitävät koko matkapuhelimen suojassa säältä ja toimivat samalla lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Näyttö ja kamera ovat myös optimaalisesti suojattuja.

Laadukkaat suojakuorja , suojuksja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Dealy sta voit ostaa laadukkaita suojaimia ja tarvikkeita alennja tuun hintaan. Suojakuorja sopivat täydellisesti matkapuhelimesi linjoihin ja ääriviivoihin. Painikkeisiin ja portteihin on helppo päästä käsiksi leikkausten tarkkuuden ansiosta. Myymme läpinäkyviä suojakuori ita, hiilikuitusuojakuori ita, keinonahkasuojakuori ita, tukirenkaalla varustja tuja suojakuori ita, karkaistun lasin suojakuori ita ja suojakuori ita, joissa on korttipidikkeja . Joissakin läppäsuojakuori issamme on kiinnityslenkki, jotta voit kantaa Motorolaa turvallisesti. Tarjoamme suojakuori ita keinonahasta tai yksivärisestä aidosta nahasta useissa eri väreissä. Tutustu lychee-nahkavaikutteisiin suojakuori ihimme, vintage-tyylisiin suojakuori ihin ja niiteillä varustja tuihin läppäsuojakuori ihin. Sinulla on mahdollisuus valita lukot. Näytön- ja kamerasuojamme ovat erittäin säänkestäviä. Näytön kalvot ja panssarilasi on suunniteltu optimoimaan koskja usalueen herkkyys. Tarvikeosastoltamme löydät kaapelit, laturit, muistikortit, kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat, auto- ja pyöräkiinnikkeja .....

Tavoitat suojakuori kaspalvelutiimimme nopeasti ja helposti.

Älä epäröi soittaa tai lähja tää meille tekstiviestiä numeroon 06 44 64 64 68 65. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ("Ota yhteyttä" -osio). Olemme myös Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja TikTokissa.