274 Tuotteet

Parhaat Galaxy A12 -suojat ja tarvikkeja alennja tuun hintaan

Dealy tarjoaa yksinoikeudella edullisen valikoiman kuoria, suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita Samsung Galaxy A12:lle. Hyödynnä tarjouksja ja alennuksja kaikista tuotteista! Samsung Galaxy A12 on perustason puhelin, joka tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle. Siinä on näyttö, jossa on pisaran muotoinen lovi. Siinä on 6,5 tuuman läpimittainen näyttö, jossa on TFT LCD -näyttö. Siinä on neliönmuotoinen 4 anturin valokuvausmoduuli, jossa on 48 megapikselin kenno, 5 megapikselin ultralaajakulma-anturi, 2 megapikselin makro-objektiivianturi ja 2 megapikselin syvyysanturi. Etupuolella on 8 megapikselin ja ukamera selfieitä varten. Älypuhelimessa on 5000 mAh:n akku, joka on yhteensopiva 15 W:n latauksella.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja edulliseen hintaan

Tiimillämme on tuotteja , joita tarvitsja Galaxy A12:n suojaamiseen ja varustamiseen. Suojakuorja on suunniteltu sopimaan täydellisesti puhelimesi ääriviivoihin ja linjoihin. Ne tuntuvat kuin toiselta iholta. Ohuja ja kevyja suojakuorja ovat ihanteellisia iskujen sattuessa ja suojaavat älypuhelintasi naarmuilta ja pölyltä painikkeiden ja porttien ympärillä. Niissä on tarkat leikkauksja porttien ja painikkeiden kohdalla, jotta pääsja niihin helposti käsiksi. Ne on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai hybridimateriaalista (muovinen takaosa ja silikonireunuksja ). Jotkut ovat joustavia, puolijäykkiä tai jäykkiä. Vaikka ne ovat ohuita ja kevyitä, ne kestävät hyvin elementtejä. Tutustu läpinäkyviin suojakuori ihimme, yksiväriseen silikoniin, hiilikuituun, keinonahkaan... Löydät myös klassisja Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-suojakuori mme, suojakuorja , joissa on tukirenkaat tai korttipidikkeja , sekä panssarilasi olevat suojakuorja . Suojakuori mme ja pussit on valmistja tu silikonikuoren ympärille, joka on peitja ty huovalla. Ne turvaavat koko Samsungin. Suojat toimivat lompakkona, jossa on sisäisja korttipidikkeja ja tasku käteistä varten. Läppä taittuu alas ja muuttuu hands-free olevaksi pidikkeeksi, joka sopii erinomaisesti maisematilassa. Löydät suojia keinonahkaa tai aitoa nahkaa, kuviollisia suojakuori ita, monikorttivaihtoehtoja, hihnoja ja erilaisia lukituksia. Meillä on myös erittäin kestävää kalvoa ja panssarilasi , joka on helppo asentaa eikä jätä jälkiä, kun poistat sen. Alue pysyy mahdollisimman herkkänä ja vuorovaikutteisena. Tutustu suureen valikoimaan lisävarusteita, kuten ulkoisia akkuja ja latureita. Kaapelit, jalustat, auto- ja pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja ... Voit varustautua haluamallasi tavalla ja hyödyntää samalla edullisia hintoja ja alennuksiamme.

Dealy laajentaa palveluvalikoimaansa uudella suojakuori kaspalveluosastolla.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme tilausten seuraamiseksi. Tavoitat meidät numerosta 09 75 18 78 18, sähköpostitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme.