2 Tuotteet

Paras valikoima suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita X51 5G:lle

Hyödy Dealy n alennuksista ja alhaisista hinnoista kaikissa Vivo X51 5G -suojissa, suojakuori issa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa. Tiimimme valitsee parhaat tuotteja , jotka myydään lyömättömiin hintoihin. Vivo X51 5G:n voimanlähteenä toimii Qualcomm Snapdragon 765G SoC, johon on yhdistja ty 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa. Se tarjoaa 4 valokuvasensoria: 48 megapikselin sensori, 13 megapikselin muotokuvatila, 8 megapikselin ultralaajakulma ja 8 megapikselin hyperzoom. Sen 4315 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (33 W), joka palauttaa 60 % energiastaan 30 minuutin latauksessa. Dealy lta löydät kaiken tarvitsemasi suojan ja lisävarusteja , jotta voit käyttää Vivoa turvallisesti ja hyödyntää sen koko teknistä ja valokuvauksellista potentiaalia.

Tutustu valikoimaamme alennussuojia ja tarvikkeita

Dealy lta löydät erittäin kestävän suojan ja ensiluokkaisja lisävarusteja uskomattoman edulliseen hintaan. Myymme esimerkiksi suojakuori ita alkaen 4,99 € ja suojuksia alkaen 6,99 €. Suojakuorja ja suojuksja on suunniteltu yksinomaan puhelinta varten. Ne mukautuvat puhelimesi ääriviivoihin täydellisesti ja antavat sinulle helpon pääsyn sen portteihin ja toimintoihin. Suojakuori mme on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai sekalaisista materiaaleista. Jotkut ovat joustavia ja toisja jäykkiä. Löydät klassisia yksivärisiä kuoria, hiilikuitusuojakuori ita ja keinonahkakuoria. Tarjoamme myös Ultra Erityiskestävä -kuorja ja Survivor-suojakuori n, joka on valmistja tu kahdesta silikonikerroksesta ja muovisuojasta pysyen kuitenkin ohuena. Löydät ne korttipidikkeillä tai rengasrenkaalla handsfree-käyttöä varten. Myymme myös hienoja kuoria, joissa on motiiveja. Pokkarimme on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on korttipidikkeja ja sisätasku. Ne pitävät Vivosi turvassa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä onnja tomuustilanteissa. Suojat voi taittaa halutessaan erittäin hyödyllisiksi handsfree-tuiksi maisematilassa. Joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki . Löydät suojia aidosta nahasta ja toisia keinonahasta. Jotkut ovat yksivärisiä ja toisja kuviollisia. Niiden avulla voit personoida matkapuhelimesi. Näytönsuojamme, kalvomme ja karkaistut lasimme ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin elementtejä (iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä). Ne estävät lasin särkymisen iskun tai putoamisen yhteydessä. Tarjoamme myös ainutlaatuisen valikoiman lisävarusteita, jotka on mukautja tu Vivo X51 5G:n toimintaan. Myymme kaapeleita, latureita, muistikortteja, kaiuttimia, kuulokkeita, auto- ja pyöräkiinnikkeitä, jalustoja, selfie-telineitä ja paljon muuta. Kun valitsja Dealy n, voit myös olla varma siitä, ja tä hyödyt markkinoiden parhaasta hintapolitiikasta. Pyrimme aina tarjoamaan sinulle oikean hinnan, minkä tahansa mallin valitsja kin.

Dealy on myös sen suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot.

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme numerossa 09 75 18 78 18, sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Me pidämme kirjaa tilauksistasi ja annamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot tuotteistamme. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.