98 Tuotteet

Mi 11i 5G kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja lyömättömiin hintoihin.

Dealy tarjoaa yksinomaisen valikoiman runkoja, suojuksia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita alennja tuun hintaan Xiaomi Mi 11i 5G:lle. Säästä rahaa ja nauti matkapuhelimestasi mija timättä budjja tiasi. Xiaomi Mi 11i on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle. Se tarjoaa tehokkaan Snapdragon 888 SoC:n, 6,67-tuumaisen Full HD+ OLED-näytön 120 Hz:n virkistystaajuudella ja kolminkertaisen kameramoduulin (laajakulma, ultralaajakulma ja makro), jonka pääkenno yltää 108 megapikseliin. Dealy myy suojakuoria ja lisävarusteita, jotta voit käyttää Xiaomiasi täysillä. Kuorja alkavat 4,99 punnasta ja kannja 6,99 punnasta. Kalvoa löydät 3,99 eurolla ja takakameramoduulin suojalinssin 5,99 eurolla. Suojakuori mme ovat ohuita ja kevyitä. Ne kiertyvät täydellisesti puhelimen takaosan ja reunojen ympärille. Ne on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai materiaalien yhdistelmästä (muovinen takaosa tai panssarilasi ja silikonisja reunuksja /puskurimainen suoja). Suojakuorja valmistja aan silikonikuoren ympärille. Niiden läppä tarjoaa lisäsuojaa koko matkapuhelimelle. Ne on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja liukutasku (käteiselle tai pienille suojakuori kirjoille). Suojat voidaan taittaa pois, jolloin niistä tulee käytännöllisiä ja turvallisia handsfree-pidikkeitä. Valikoimasta löytyy myös erilaisia lisävarusteita: kaapeleita, akkuja, ulkoisia akkuja, mja allirenkaita, kaiuttimia, kuulokkeita, jalustoja, pyörä- ja autotelineitä, latureita jne.

Prja ium-tuotteja huippuluokan puhelimeen

Löydät yksinkertaisia läpinäkyviä suojakuori ita tai suojakuori ita, joissa on vahvistja ut kulmat, joiden avulla voit säilyttää puhelimesi alkuperäisen muotoilun. Myymme myös yksivärisiä silikonisuojakuori ita, klassisia Survivor- ja Ultra Erityiskestävä -suojakuori ita, jotka tarjoavat kaksi peräkkäistä suojakerrosta, sekä suojakuori ita, joissa on handsfree-tukirengas. Meillä on myös joitakin kuviollisia suojakuori ita. Tutustu klassisiin tai harjattuihin joustaviin hiilikuitu-, keinonahka- tai karkaistun lasin kuoriin, jotka ovat tyylikkäitä, säänkestäviä ja tyylikkäitä. Sinun ei tarvitse huolehtia kolhuista, naarmuista, jäljistä tai pölystä. Suojamme ja läppäsuojakuori mme suojaavat koko Xiaomi Mi 11i 5G:tä ja antavat sille samalla persoonallisen tyylin. Ne on valmistja tu keinonahasta tai aidosta nahasta ja niissä on lukko. Tarjoamme läppätyylisiä suojakuori ita kuvioilla ja tyylikkäitä yksivärisiä pussukoita. Joissakin on runsaasti korttipidikkeitä ja säilytystilaa henkilökohtaisille tavaroillesi. Kalvomme ja panssarilasi pitävät matkapuhelimesi näytön täysin turvassa. Panssarilasi kestää 9H. Ne estävät lsuojakuori räjähtämästä äkillisessä iskussa, ja koskja usalue on edelleen yhtä herkkä kuin ennenkin. Myös valokuvamoduuli on täysin turvassa karkaistulla lasilla, jota myymme uskomattoman edulliseen hintaan. Tervja uloa kotiimme!

Dealy n suojakuori kaspalvelu palvelee sinua joka päivä.

Suojakuori kaspalvelutiimimme voi auttaa sinua tutkimuksissasi ja seurata tilauksiasi. Tavoitat meidät numerosta 06 44 64 68 65 (puhelimitse ja tekstiviestillä) ja sähköpostitse (verkkosivujemme Yhteystiedot-osio). Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.