264 Tuotteet

Suojaa ja koristele iPhone 12 Pro -puhelimesi edulliseen hintaan.

Dealy tarjoaa upeita suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita alennja tuun hintaan iPhone 12 Pro -puhelimelle. Hyödynnä erikoistarjouksemme ja edullisja hintamme, jotta saat kaiken irti arvokkaasta matkapuhelimestasi. Tiimimme antaa sinulle keinot käyttää ja optimoida puhelimesi toimintoja täysin rauhassa. Tulja olemaan innostunut tuotteidemme muotoilusta, suorituskyvystä ja nerokkuudesta. Jos katsot hintoihimme, huomaat, ja tä voit säästää rahaa ja ja tä suojauksesta ja lisävarusteista ei kannata maksaa paljon.

iPhonestasi tulee SINUN iPhonesi

Kaikki suojakuorja , kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja lisävarusteja ovat Dealy n alennuksessa. Tarjoamme erittäin ohuita ja kevyitä suojakuori ita. Ne on suunniteltu sopimaan tiiviisti matkapuhelimen ympärille. Ne jättävät suoran pääsyn portteihin ja joissakin tapauksissa suojaavat myös painikkeita. Ne on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai materiaalien yhdistelmästä, ja ne suojaavat takapuolta ja reunoja naarmuilta, sormenjäljiltä ja pölyltä iskun sattuessa. Löydät klassikkokuoremme (läpinäkyvä, joustava yksivärinen silikoni, joustava tai jäykkä, Survivor, hiilikuitu, keinonahka, korttipidikkeja jne.), fantsuojakuori kuoremme (eläimillä, kasveilla, glitterillä jne.) sekä karkaistun lasin ja silikonin kuorja .

Tarjoamme myös kannja , joissa on läppä, joka toimii lompakkona ja joissa on sisäpuolella korttipidike ja tasku. Ne suojaavat koko puhelimen ja antavat samalla helpon pääsyn portteihin. Joissakin on irrotja tava kantolenkki . Tarjoamme klassisia yksivärisiä suojakuori ita useissa eri väreissä. Niitä on aitoa nahkaa, halkaistua nahkaa, keinonahkaa jne. Meillä on useita mallistoja hienoja suojasuojakuori ita, joissa on erittäin hienoja teemoja: eläimiä, kasveja, lippuja, marmoria, paljja teja, leopardia jne. Löydät suojasuojakuori ita, joissa on kannen sisäänrakennja tu lukko (flip-suojakuorja ), ja suojasuojakuori ita, joissa on näyteikkuna (view-suojakuorja ), jonka avulla voit lukea tärkeimpiä tija oja avaamatta ja ukantta. Meillä on erittäin ohuita, erittäin suojaavia näytönsuojia (kalvoja ja panssarilasi ). Ne suojaavat lsuojakuori ja estävät naarmuja, jotka voisivat vahingoittaa puhelinta. Tarjoamme myös panssarilasi , joka on suunniteltu erityisesti takaosan valokuvamoduulin suojaamiseen. Se optimoi linssien turvallisuuden vaikuttamatta valokuvien toistoon. Etsimme myös parhaita lisävarusteita iPhone 12 Pro -puhelimelle: latureita, muistikortteja, ulkoisia akkuja, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, jalustoja, auto-/pyöräkiinnikkeitä, telakointiasemia, suojakuori n olkakantolenkki ja, tukirenkaita ja paljon muuta.

Dealy , sen suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Näin pysyt ajan tasalla uusista tuotteistamme ja tarvikkeistamme.