12 Tuotteet

Suojakuorja , kannja , näytönsuojat ja tarvikkeja parhaaseen hintaan Samsung Galaxy Note 10 Lite -puhelimelle.

Dealy : des Rungot, kattaa, näytönsuojat ja tarvikkeja parhaaseen hintaan Samsung Galaxy Note 10 Lite. Kannja tavassa on 6,7-tuumainen Super AMOLED -näyttö Full HD+ -tarkkuudella (2400 x 1080 pikseliä) HDR-tuella. Siinä on myös näytön pinnan alle integroitu sormenjälkilukija. Siinä on myös pieni reikä näytön yläreunan alla selfie-kameraa varten. SoC yhdistyy 6 gigatavun RAM-muistiin ja 128 gigatavun sisäiseen flash-muistiin. Siinä on microSD-korttipaikka (enintään 512 Gt) ja 3,5 mm:n kuulokeliitäntä. Sen kolme kameraa mahdollistavat loistavien valokuvien ottamisen riippuen siitä, mitä otoksia haluat ottaa. Samsung on panostanut myös sen omatoimisuuteen 4 500 mAh:n akulla. Dealy suojaa ja varustaa Galaxy Note 10 Lite -puhelimesi huipputuotteilla uskomattoman edullisesti.

Eksklusiivinen, edullinen suojaus Note 10 Lite -puhelimelle.

Dealy : yksinomainen ja halpa suojaus Samsung Galaxy Note 10 Lite -puhelimelle! Tutustu suojakuori ihin, suojiin, näytönsuojiin (ja linsseihin) ja tarvikkeisiin alennja tuun hintaan. Tiimimme valitsee premium-tuotteja , jotka sopivat täydellisesti puhelimeesi. Löydät silikoni- ja muovisuojakuori ita jokaiseen makuun: läpinäkyviä, hiilikuituisia, värillisiä, kuviollisia tai hyödyllisillä lisävarusteilla (korttipidike, sormus, pidike). Meillä on nahkaisia tai tekonahkaisia suojasuojakuori ita, jotka toimivat lompakkona ja pitävät Note 10 Lite -puhelimesi tukevasti paikallaan. Näytönsuojamme ja linssimme ovat erittäin ohuita ja tulevat parhailta valmistajilta. Tutustu tarvikkeisiimme (akut, laturit, auto- ja pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja ...). Tulja yllättymään tyyleistä, laadusta ja uskomattoman alhaisista hinnoista.

Nopea ja luotja tava suojakuori kaspalvelu Galaxy Note 10 Lite -tuotteille

Dealy on nopea ja luotja tava suojakuori kaspalvelu Samsung Galaxy Note 10 Lite -tuotteillesi. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Tiimimme neuvoo sinua mielellään ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi.