16 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojakuori ita, suojuksia, näytönsuojia ja lisävarusteita Asus ZenFone 8:lle.

Dealy on lähde, josta saat edullisesti suojaa ja lisävarusteita Asus ZenFone 8 -puhelimelle. Suojakuorja alkaen 4,99 €, suojakuorja alkaen 6,99 € ja suojat alkaen vain 3,99 €! Asus ZenFone 8 on Qualcomm Snapdragon 888 SoC:llä varustja tu huippupuhelin, jossa on jopa 16 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa. Sen valokuvausmoduuli tarjoaa 2 sensoria, mukaan lukien 64 megapikselin pääsensori (kuvaaminen jopa 8K:lla) ja 12 megapikselin ultralaajakulmasensori ja makrolinssi. Sen 4000 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (30 W), ja se latautuu täyteen 1 tunnissa ja 20 minuutissa. Dealy turvaa ja varustaa matkapuhelimesi yksinomaan sitä varten suunnitelluilla tuotteilla.

Laadukas suojaus ja lisävarusteja

Dealy ssa myymme suojaimia ja tarvikkeita, jotka miellyttävät kaikkia ja täyttävät tarpeesi. Silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai sekamateriaalista valmistja ut suojuksemme (muovinen tai karkaistusta lasista valmistja tu takaosa, jossa on silikonireunuksja ) ovat ohuita ja erittäin vastustuskykyisiä (iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan). Ne mahdollistavat helpon pääsyn puhelimen portteihin ja toimintoihin. Löydät läpinäkyviä suojakuoria, klassisia suojakuoria hiilikuidusta tai keinonahasta sekä Survivorilla varustja un Ultra Erityiskestävä -suojakuorten valikoiman, joka tarjoaa kaksi suojakerrosta. Myymme myös yksivärisiä kuoria joustavasta silikonista, jotka tarjoavat erinomaisen pidon. Tarjoamme myös upeita suojia, joissa on tukirenkaat, jotka ovat erittäin hyödyllisiä handsfree-käytössä. Suojamme täyttävät turvallisuus- ja ergonomiavaatimuksesi. Erittäin ohuja suojat suojaavat koko kannja tavaa tija okonja ta naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Suojakuorja on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisällä on leikatut aukot kortteja ja käteistä varten. Voit valita materiaaleja (lyhtynahka, aito nahka, halkaistu nahka, kuvioitu nahka jne.), solkia ja tyylejä. Tarjoamme laajan valikoiman värillisiä ja kuvioituja kansia (kukkia, eläimiä, marmorityyliä jne.). Joissakin niistä on käytännöllinen irrotja tava kantolenkki käsin kuljja tamista varten. Sinulle, lahjaksi tai lapsillesi, tarjoamme täydellisen valikoiman suojia kaikille edulliseen hintaan. Dealy tarjoaa myös näytönsuojia ja suojalinssin kännykän takakuvamoduulille. Suosittelemme markkinoiden parhaita. Älä epäröi tutustua Asus ZenFone 8 -lisävarusteisiimme (ulkoisja akut, laturit, kaapelit, muistikortit, auto-/pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja , jalustat jne.) Tulja olemaan vaikuttunut niiden suorituskyvystä, laadusta ja hinnasta.

Dealy on myös sen suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot.

Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Paras tapa saada tija oa kampanjoistamme on seurata meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa.