28 Tuotteet

Osoitteesta Rungot, kattaa, näytönsuojat ja tarvikkeja Parhaat hinnat Galaxy A90

Säästä rahaa ja hyödynnä Dealy n alennuksja Samsung Galaxy A90 -suojista, suojakuori ista, näytönsuojista ja tarvikkeista. Tämä keskihintaluokan älypuhelin on 5G-yhteensopiva ja siinä on Snapdragon 855 SoC (prosessori, joka on yleensä varattu Galaxy S- ja Note-sarjan älypuhelimiin). Siinä on 6,7-tuumainen Super AMOLED -näyttö Full HD+ -tarkkuudella ja pisaran muotoinen lovi. Takakameramoduulin osalta A90:ssä on 48 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin 123 asteen ultralaajakulma ja 5 megapikselin syvyyssensori. Selfie-kameralla voi ottaa 32 megapikselin otoksia. Dealy suojaa ja varustaa Galaxy A90 5G -puhelimesi ensiluokkaisilla tuotteilla, joita tarjotaan markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Yksinomainen edullinen suojaus Samsung Galaxy A90 5G:lle

Tutustu alennja tuihin suojakuori ihin, suojiin, näytönsuojiin ja tarvikkeisiin. Tiimimme valitsee tuotteja , jotka sopivat täydellisesti puhelimen muotoiluun ja tekniseen suorituskykyyn. Löydät silikoni- tai muovisuojakuori ita, jotka ovat jäykkiä, joustavia tai puolijäykkiä. Olemme valinneja läpinäkyviä, hiilikuituisia, yksivärisiä, fluoresoivia, kuviollisia ja lisävarusteena saatavia suojasuojakuori ita, kuten korttipidikkeitä ja tukirenkaita. Meillä on nahkaisia tai tekonahkaisia suojuksia, jotka toimivat lompakkona ja pitävät koko Galaxy A90:n turvassa. Näytön- ja linssisuojat ovat erittäin ohuita ja erittäin suojaavia. Ne pitävät valokuvasi ja videosi turvassa. Tutustu tarvikkeisiimme: muistikortit, akut, kaapelit, laturit, auto- ja pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja . Tulja hämmästymään muotoilusta, tuotteiden laadusta ja edullisista hinnoista.

Luotja tava suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65) tilausten seuraamiseksi. Tiimimme on myös valmiina auttamaan sinua tutkimuksissasi. Paras tapa saada tija oa kampanjoistamme on seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.