6 Tuotteet

Dealy : halvat suojauksja ja lisävarusteja Motorola RAZR 5G:lle

Dealy lta löydät tarvitsemasi kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja edullisesti. Motorola RAZR 5G on kokoontaitja tava puhelin, jossa on ulkoinen Quick View -näyttö, jonka avulla voit lähja tää viestejä, soittaa videopuheluita tai käyttää sovelluksiasi helposti puhelimen ollessa suljja tuna. Sen voimanlähteenä on Qualcomm Snapdragon 765G SoC, jonka tukena on 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa. Voit nauttia 48 megapikselin pääkamerasta, jossa on laser. Siinä on 2800 mAh:n akku, joka on pikalatausyhteensopiva (15 W). Dealy huolehtii puhelimesi turvallisuudesta ohuilla, kevyillä ja suorituskykyisillä suojauksilla ja lisävarusteilla, joiden avulla saat kaiken irti Motorolastasi.

Eksklusiivisja kuorja , suojakuorja , tarvikkeja ja näytönsuojat

Dealy tarjoaa ainutlaatuisja kannja , suojakuorja , lisävarusteja ja näytönsuojat Motorola RAZR 5G:lle. Tarjoamme erittäin ohuita suojakuori ita, jotka sopivat puhelimesi ääriviivoihin täydellisesti. Läpinäkyvästä tekonahkasuojakuori sta löydät tarvitsemasi suojan, joka vastaa odotuksiasi. Löydät ultrakestävät suojakuorja , joissa on kaksi peräkkäistä suojakerrosta, joista toinen on muovia ja toinen silikonia, ja jotka suojaavat optimaalisesti äkillisissä iskuissa. Suojakuorja on suunniteltu niin, ja tä voit taittaa ja avata puhelimesi niin paljon kuin haluat, ja kä koskaan ajattele, ja tä puhelimesi on suojattu. Voit silti ottaa puhelimestasi kaiken irti joka päivä. Lisävarusteemme maksimoivat Motorolan käytön, ja näytönsuojamme ovat räjähdyssuojattuja (karkaistu kalvo ja lasi). Löydät myös karkaistun lasin linssisuojan, vain 5,99 €, joka suojaa RAZR 5G:n lasi- ja takalinssejä. Suojat on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä irrotja taessa. Voit käyttää sovelluksia ja kameraa helposti. Kalvomme eivät vaikuta näytön herkkyyteen tai valokuvien laatuun. Valitsemalla Dealy n voit olla varma, ja tä matkapuhelimesi on täydellisesti suojattu ja varusteltu. Tiimimme valitsee parhaat mallit ja tarjoaa sinulle uskomatonta vastinja ta rahalle. Nauti vierailustasi!

Dealy : hyvät hinnat ja henkilökohtainen suojakuori kaspalvelu

Olemme tavoitja tavissa seitsemänä päivänä viikossa puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Löydät sähköpostiosoitteemme tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Me pidämme kirjaa tilauksistasi. Jos haluat tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.