103 Tuotteet

Dealy : halpaa suojaa ja lisävarusteita Sony Xperia 10 IV -puhelimelle.

Dealy lta löydät Sony Xperia 10 IV:n suojakuorja , suojakuorja , näytönsuojat, kamerasuojat ja tarvikkeja edullisesti. Voit hyötyä poikkeuksellisista hinnoista kaikissa suojissa ja lisävarusteissa. Sony Xperia 10 IV on IP68-sertifioitu keskiluokan älypuhelin, jossa on 6-tuumainen Full HD OLED-näyttö 21:9-kuvasuhteella. Se tarjoaa Qualcomm Snapdragon 695 SoC:n yhdessä 6 Gt RAM-muistin ja 128 Gt tallennustilan kanssa. Kamerassa on kolminkertainen sensori: 12 megapikselin laajakulmalinssi, 8 megapikselin ultralaajakulmalinssi ja 8 megapikselin teleobjektiivi, jossa on myös 2x optinen zoom. Sen 5000 mAh:n akku on yhteensopiva 30 W:n pikalatauksen kanssa.

Dealy tarjoaa mittatilaustyönä valmistja tuja suojia ja asusteita alennuksella. Löydät laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan.

Edullisja rungot

Valitsemme suojakuorja , jotka on valmistja tu ensiluokkaisista materiaaleista, jotka sopivat täydellisesti puhelimen linjoihin. Ohuja ja kevyja suojakuorja suojaavat sitä naarmuilta, kosteudelta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Sony Xperia 10 IV on täydellisessä kunnossa, eikä se kärsi mistään kolhuista, jotka voisivat satuttaa sormiasi. Myymme esimerkiksi hiilikuitusuojia, yksivärisiä silikonisuojia tai keinonahkasuojia, jotka ovat ohuita, säänkestäviä ja erittäin tyylikkäitä. Läpinäkyvät suojakuorja säilyttävät älypuhelimesi tyylin ja ovat samalla huomaamattomia.

Kehitämme erittäin kestävät suojakuorja , joissa on useita peräkkäisiä suojakerroksia, jotta ne olisivat mahdollisimman turvallisia äkillisen iskun sattuessa. Joissakin niistä on myös pidike, jotta voit käyttää matkapuhelinta handsfree. Löydät useita sellaisia sekä suojakuori ita, joissa on korttipidike, jotka ovat erittäin käytännöllisiä.

Voit myös ostaa hienon suojakuori n tai karkaistun lasisuojakuori n, jossa on silikonireunuksja . Kaikki suojakuori mme ovat erittäin kestäviä ja antavat sinulle suoran pääsyn Sonyn portteihin ja toimintoihin.

Huippuluokan kannja , jotka toimivat myös lompakkoina

Suojamme ja suojakuori mme on suunniteltu suojaamaan koko Sony Xperia 10 IV -puhelinta. Ne ovat monikäyttöisiä ja jättävät sen portit ja ominaisuudja helposti saataville, jotta voit käyttää sitä irrottamatta niitä. Läppätaskumme on suunniteltu kuin lompakot. Niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Joissakin on irrotja tava kantolenkki .

Tarjolla on sekä business-tyylisiä ja tä hienoja malleja. Klassisja kannja on valmistja tu keinonahasta tai aidosta nahasta. Niitä on saatavana useissa eri väreissä ja rakenteissa. Löydät suojakuori ita litsi- tai nappanahasta, kiiltonahasta tai matta nahasta ja kuvioiduista kansista. Voit ostaa flip-kansia, joissa lukko on integroitu kanteen, ja malleja, joissa on manuaalinen lukko, kuten painonappi, magneja tilukko tai niitti. Fancy-kannja on koristeltu eläimillä, kukkivilla puilla tai Eiffel-tornilla....

Erittäin kestävät näytön ja kameran suojat

Tarjoamamme näytön- ja kamerasuojat, sekä kalvot ja tä karkaistut lasisuojat, ovat ohuita ja vahvoja. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun ne poistja aan. Näyttö ja kamera eivät räjähdä äkillisessä iskussa. Ne eivät myöskään naarmuunnu. Takakameran karkaistun lasin suojalinssimme kiinnittävät linssit vaikuttamatta kuvanlaatuun. Nämä suojauksja säästävät sinut suurelta harmilta, jos puhelimesi putoaa...

Räätälöidyt tarvikkeja

Löydät myös tarvikkeja , jotka sopivat täydellisesti Sony Xperia 10 IV:n käyttöön. Myymme muistikortteja, kaapeleita, ulkoisia akkuja, latureita, kaiuttimia, kuulokkeita, jalustoja sekä auto- ja pyöräkiinnikkeitä. Niiden avulla voit ladata, kuljja taa ja optimoida matkapuhelimesi suorituskyvyn. Nauti vierailustasi Dealy ssa.

Tulja rakastamaan verkkosivustoamme ja henkilökohtaista suojakuori kaspalveluamme.

Dealy on helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen verkkosivusto. Tuoteselosteja ovat selkeitä ja itsestään selviä. Voit tehdä kaupat täysin turvallisesti ja saada toimituksen mahdollisimman nopeasti. Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi soittaa, tekstata tai lähja tää meille sähköpostia. Autamme sinua löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Yhteystija omme ovat kohdassa "Ota yhteyttä". Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa pysyt ajan tasalla kampanjoistamme.