74 Tuotteet

Hanki hyviä tarjouksia Rungot, kattaa, näytönsuojat ja tarvikkeja Galaxy A10s

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojakuoria, suojakuori ita, näytönsuojia ja tarvikkeita Samsung Galaxy A10s -puhelimelle. Hyödynnä alennushintamme ja käytä puhelintasi haluamallasi tavalla. Galaxy A10s on lähtötason puhelin, jossa on sormenjälkitunnistin, toinen lisäkuvantunnistin A10:een verrattuna ja suurempi 4000 mAh:n akku. Sen voimanlähteenä toimii Helio P22 SoC. Se tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle ja miellyttää kaikkia Samsungin ystäviä. Dealy tarjoaa sinulle parhaan suojan ja huippuluokan lisävarusteita edulliseen hintaan.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja alennja tuun hintaan

Hyödynnä Dealy n tarjouksja suojellaksesi ja koristaaksesi Galaxy A10s -puhelimesi. Suojakuorja ovat ohuita ja erittäin kevyitä. Ne ovat iskunkestäviä, naarmuuntumattomia ja pölytiiviitä, joten ne eivät vahingoita puhelintasi ja säilyttävät sen arvon. Ne jättävät portit ja toiminnot helposti saataville tarkkojen leikkausten ansiosta. Niitä on saatavana silikonina, muovina, karkaistuna lasina (takapuolelle) tai hybridimateriaalina (muovinen takapuoli ja silikonireunuksja ). Meillä on joustavia, puolijäykkiä ja jäykkiä suojakuori ita. Tarjoamme läpinäkyviä, yksivärisiä silikoni-, hiilikuitu- ja keinonahkakuoria..... Tarjoamme myös Ultra Erityiskestävä - ja kuuluisaa Survivor-suojakuori amme. Suojuksemme ja suojakuori mme on suunniteltu silikonikuoren ympärille. Tätä peittää huopa, joka suojaa koko Galaxy A10s -puhelinta. Taskuissa on sisäisja korttipidikkeja ja leikkaus käteistä varten. Suojat voidaan muuntaa handsfree-pidikkeeksi, jotta niitä voi käyttää mukavasti vaakatasossa. Löydät suojia tekonahasta tai aidosta nahasta useissa eri väreissä. Joissakin on kuviot, kantolenkki lla tai ilman kantolenkki a. Voit suojata Galaxy A10s -puhelimen näytön kalvolla tai erittäin kestävällä karkaistulla lasilla. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä ja vuorovaikutteisuus sovellusten kanssa on täydellistä. Tutustu A10s-tarvikkeille omistja tuun osiomme: ulkoisja akut, laturit, kaapelit, auto-/pyöräkiinnikkeja , jalustat, kaiuttimja ja kuulokkeja ..... Valitsemalla Dealy n voit olla varma, ja tä voit käyttää Samsungia täysin rauhassa, ja hyödyt superedullisista hinnoistamme.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme ja seuraa meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa.

Hyödynnä suojakuori kaspalvelumme tilausten seurantaan. Tavoitat meidät puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.