14 Tuotteet

Sinun Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja halpaa Honor 9A:lle

Dealy lta löydät kaikki Honor 9A -puhelimelle tarvitsemasi suojauksja ja lisävarusteja alennja tuun hintaan. Honor 9A on loistava perustason puhelin. Tiimimme rakastaa sen vastinja ta rahalle. Puhelimessa on 6,3-tuumainen näyttö, jonka ja upuolella on pisaranmuotoinen lovi. Siinä on 3 Gt RAM-muistia ja 64 Gt (512 Gt) sisäistä tallennustilaa. Se tarjoaa poikkeuksellista autonomiaa 5000 mAh:n akulla. Sen ohut muotoilu on epätavallinen tämäntyyppiselle puhelimelle, mutta se on suojattava hyvin kolhuilta ja iskuilta. Takapuolella on kolminkertainen kameramoduuli: 13 megapikselin pääsensori, 5 megapikselin ultralaajakulmasensori ja 2 megapikselin syvyyssensori. Etupuolella on 8 megapikselin kenno selfieitä varten. Honor 9A:ssa on Android 10 ja Magic UI 3.1 (Googlen palvelut ja sovelluksja eivät ole käytja tävissä). Tiimimme on valinnut parhaat suojakuorja , suojuksja ja näytönsuojat. Tarjoamme ohuita ja erittäin kevyitä suojakuori ita. Ne suojaavat matkapuhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Suojamme ja pussit on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolisja korttipidikkeja ja lisätasku kaikelle. Olemme valinneja erinomaisja näytönsuojat (kalvo ja panssarilasi ), jotka estävät rikkoutumisen ja naarmut, jotka voivat olla erittäin vahingollisia. Unohtamatta lisävarusteita: laturit, ulkoisja akut, kaapelit, muistikortit, kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat, auto- ja pyöräkiinnikkeja . Niiden avulla voit optimoida matkapuhelimesi autonomian, äänenlaadun, säilytyksen ja kuljja uksen.

Mukauta Honor 9A -puhelimesi

Turvallisuuden ei tarvitse tarkoittaa tylsyyttä. Tarjoamme suojakuoria, joilla voit personoida matkapuhelimesi. Meillä on yksivärisiä silikonisuojia, jotka ovat erittäin tyylikkäitä ja liukumattomia. Voit halutessasi valita läpinäkyvät tai kuviollisja . Meillä on klassikkosuojat (hiilikuitu, Survivor, tukirengas jne.). Tarjoamme myös suojia 9H-karkaistusta lasista ja silikonista. Tutustu tekonahkaisiin tai aidosta nahasta valmistja tuihin suojiin. Ne ovat ohuita ja kevyitä, ja niitä on saatavana kantolenkki lla tai ilman kantolenkki a. Ne ovat hillittyjä, tyylikkäitä tai melko hienoja, ja ne pitävät matkapuhelimesi täysin turvassa. Pidätkö eläimistä? Meillä on suojakuori ita, joissa on kissoja, koiria, susia, pandoja... Kokonaisuudessaan ainutlaatuinen suojakuori maailma juuri sinua varten. Meillä on huolellinen valikoima yksivärisiä suojasuojakuori ita useissa houkuttelevissa väreissä. Älä unohda turvata puhelimesi valokuvamoduulia. Asentamalla sen voit olla varma, ja tä objektiivit ovat turvassa vaikuttamatta valokuvien laatuun. Tervja uloa Honor 9A:n My Suojakuori -suojakuori n maailmaan.

Vastaamme kysymyksiisi hyvin nopeasti

Älä epäröi lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestiä. Vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti ja seuraamme tilauksiasi. Voit tavoittaa meidät myös puhelimitse