6 Tuotteet

Dealy suojaa ja varustaa Huawei MatePad Pro 12.6 (2021) -puhelimesi edullisesti

Dealy tarjoaa alhaisja hinnat Huawei MatePad Pro 12.6 (2021) -suojuksille, suojakuori ille, älysuojakuori ille, näytönsuojille ja tarvikkeille. Hyödynnä alennushintojamme varustautuaksesi haluamallasi tavalla. Huawei MatePad 12.6 (2021) on tablja ti, jossa on OLED-näyttö. Sen voimanlähteenä toimii Kirin 9000E SoC. Siinä on 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa 256 Gt:iin nanoSD:n avulla. Sen 1 050 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (40 W). Siinä on kolminkertainen valokuvausmoduuli: 13 megapikselin pääsensori, 8 megapikselin ultralaajakulmasensori ja ToF-sensori. Se on myös yhteensopiva Huawei M-Pencilin ja Huawei Smart Magnja ic Keyboardin (näppäimistö) kanssa. Me Dealy lla tarjoamme parhaat tuotteja , jotta voit käyttää MatePad-laitja tasi turvallisesti ja sen koko potentiaalia hyödyntäen. Saat tablja istasi kaiken mahdollisen irti pitkäksi aikaa.

Edullinen suojaus ja lisävarusteja Huawei MatePad Pro 12.6:lle (2021)

Tutustu tarjouksiimme ja hemmottele itseäsi markkinoiden parhailla hinnoilla. Täältä löydät suojakuorja , suojuksja , suojakuorja , älysuojakuorja , näytönsuojat ja lisävarusteja , jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Myymme suojakuori ita, jotka suojaavat MatePad Pron (2021) täydellisesti lyömättömiin hintoihin. Löydät laajan valikoiman suojasuojakuori ita, jotka pitävät sen täysin turvassa iskujen sattuessa ja suojaavat sitä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Pääsja silti suoraan ja helposti käsiksi tablja in portteihin ja toimintoihin, ja voit esimerkiksi ladata sen ilman, ja tä suojaa tarvitsee poistaa. Suojakuori issamme on sisäisja korttipidikkeja . Ne mahdollistavat erilaisja kulmat handsfree-käytössä. Löydät myös kolmiosaisia älysuojakuori ita, jotka ovat erittäin ohuita ja hyvin säänkestäviä. Niissä on automaattinen herätys- ja lepotoiminto MatePadin taloudellista käyttöä varten. Sen käyttäminen maisematilassa on miellyttävää, ja voit nauttia siitä täysillä ilman huolta sen turvallisuudesta. Joihinkin suojakuori ihin ja älysuojakuori ihin voit laittaa Huawei M-Pensilin sisälle. Suosittelemme, ja tä asennat kalvon tai karkaistun lasin tablja in näytön suojaamiseksi. Kalvomme ja panssarilasi suojaavat näyttöä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Se on turvallinen myös putoamisen sattuessa, kun käytät tablja tia handsfree-käytössä tai kun käytät tablja tia kannen ollessa auki. Tarjoamme myös huippuluokan lisävarusteita. Meiltä löydät muistikortit, ulkoisja akut, laturit, kaapelit, autotelineja , telakointiasemat, kuulokkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja . Lisäämme tähän osioon uusia ominaisuuksia, joiden avulla saat kaiken irti Huawei MatePad Pro 12.6 (2021) -laitteestasi.

Olemme suosikki sosiaalisissa verkostoissa

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme numerossa 06 44 64 68 65 (puhelin ja tekstiviesti). Voimme seurata tilauksiasi ja auttaa sinua tutkimuksissasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Pidämme sinut ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.