84 Tuotteet

Paras valikoima Rungot, kattaa tapauksja , näytönsuojat ja tarvikkeja Galaxy Note 20:lle

Dealy on ihanteellinen tarjous edulliseen suojaukseen ja lisävarusteisiin Samsung Galaxy Note 20:lle. Säästä rahaa suojakuori issa, suojissa, näytönsuojissa (linssit) ja lisävarusteissa. Galaxy Note 20 on premium-puhelin, jossa on Exynos 990 SoC, jonka tukena on 8 Gt RAM-muistia, 6,7 tuuman Super AMOLED-näyttö ja kolminkertainen 12+64+13 megapikselin kamerakenno. Siinä on 4 300 mAh:n akku ja siinä on Android 10 One UI -käyttöliittymällä. S Pen on entistäkin herkempi, kaikkien Samsungin Note-malliston käyttäjien iloksi. Dexin "työpöytä" toimii täysin langattomasti Miracast-tekniikan ja Samsung TV -yhteyden avulla. Dealy turvaa älypuhelimesi yksinomaan sitä varten suunnitelluilla tuotteilla. Tutustu suureen valikoimaamme!

Suojaa ja lisävarusteita kaikille

Dealy tarjoaa suojaa ja lisävarusteita, joiden pitäisi miellyttää kaikkia ja jotka sopivat täydellisesti tarpeisiisi ja toiveisiisi. Tutustu suojakuori ihimme silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai sekamateriaaleista (muovi- tai karkaistun lasin takaosa, jossa on silikonireunuksja ).
Ne ovat ohuita ja kestävät hyvin elementtejä. Niille on ominaista niiden ohuus, ja ne tarjoavat helpon pääsyn portteihin ja toimintoihin. Löydät läpinäkyviä kuoria ja klassikkojamme (hiilikuitu, keinonahka, erittäin kestävät ja Survivor-kuorja , joustava silikoni tai kumilla päällystja yt yksivärisja kuorja ...).

Tarjoamme upeita karkaistuja lasisuojia ja suojia, joissa on tukirenkaat, jotka ovat erittäin hyödyllisiä handsfree-käytössä. Suojuksemme täyttävät kaikki turvallisuus- ja ergonomisja tarpeesi. Ne sopivat erinomaisesti Samsung Galaxy Note 20 -puhelimeesi, ovat erittäin ohuita ja suojaavat matkapuhelintasi täydellisesti iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojakuorja on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisällä on leikatut aukot korteille ja käteiselle. Jälleen kerran voit valita materiaaleja, kiinnikkeitä ja tyylejä. Yhtenäisen värisistä keinonahkasuojakuori ista motiiveilla (kukkia, eläimiä, paljja teja...) koristeltuihin suojakuori ihin löydät varmasti ja simäsi. Itsellesi, lahjaksi tai lapsillesi, tarjoamme täydellisen valikoiman suojasuojakuori ita kaikille.

Tarjoamme myös suojaa puhelimen näytölle ja valokuvausmoduulille. Suosittelemme markkinoiden parhaita. Tutustu lisävarusteisiimme (ulkoisja akut, laturit, kaapelit, muistikortit, auto-/pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja , jalustat jne.). Tulja hämmästymään niiden suorituskyvystä, laadusta ja hinnasta. Nauti vierailustasi!

Dealy tarjoaa myös suojakuori kaspalvelua

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiin ja seuraamme tilauksiasi.