37 Tuotteet

Dealy turvaa ja varustaa Huawei Mate 40 Pro -puhelimesi edulliseen hintaan.

Säästä rahaa Dealy ssa ostamalla parhaat Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja Huawei Mate 40 Pro lyömättömiin hintoihin. Tämä huippuluokan älypuhelin on varustja tu 6,76-tuumaisella OLED-näytöllä, Kirin 9000 SoC:llä ja monipuolisella kolmoiskamerasensorilla TOF:llä takana. Se käyttää Android 10 -käyttöjärjestelmää EMUI-käyttöliittymällä ilman Googlen sovelluksia, mukaan lukien Play Store. Se painaa 212 grammaa ja on kooltaan 75,5 x 162,9 x 9,1 mm. Puhelimen laatan lävistää vasemmassa yläkulmassa kaksoisreikä, johon mahtuu selfie-sensori, 3D-sensori ja 3D-kasvojentunnistus. Valokuvallisesti laitteessa toimii 50 megapikselin pääsensori, 20 megapikselin ultralaajakulmalinssi, 12 megapikselin x5-teleobjektiivi ja TOF-sensori syvyydenhallintaa varten. Dealy tarjoaa markkinoiden parhaan suojan ja tarvikkeja . Tarjoamme korkealaatuisia suojakuori ita ja suojuksia, jotka täyttävät turvallisuuteen, ergonomiaan ja suorituskykyyn liittyvät tarpeesi. Suojakuori mme suojaavat matkapuhelintasi täydellisesti iskujen sattuessa ja suojaavat sitä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojakuorja ja pussit suojaavat koko älypuhelinta säältä ja antavat samalla pääsyn portteihin ja toimintoihin. Niitä voi käyttää myös lompakkona, sillä niissä on sisäisja korttipidikkeja ja tasku sja eleille tai pienille suojakuori kirjoille (sja elit, muistiinpanot, liput jne.). Kannja taittuvat pois ja muuttuvat hands-free oleviksi pidikkeiksi. Joissakin on käytännöllinen irrotja tava kantolenkki , jolla voit kantaa Mate 40 Prota käsin. Tarjoamme myös parhaan valikoiman näytönsuojia (kalvoa ja panssarilasi ) ja linssejä (panssarilasi ) suojaamaan kolhuilta ja naarmuilta. Tarvikeosastomme sisältää muistikortteja, latureita, ulkoisia akkuja, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, pyörä- ja autokiinnikkeitä, jalustoja, telakointiasemia ja paljon muuta.

Täydellinen valikoima päivitja ään säännöllisesti

Tarjoamme läpinäkyviä, hiilikuituisia, erittäin vahvoja kuoria, joissa on tukirengas ja hunajakenno. Klassinen värillinen silikonikuori on hinnoiteltu vain £ 4,99 ja kannja alkavat £ 6,99. Olipa suojiemme hinta mikä tahansa, voit olla varma, ja tä ne ovat parhaaseen hintaan. Löydät suojia ja pusseja keinonahasta tai aidosta nahasta eri väreissä 6,99 £ - 9,99 £. Myös kuviollisia suojia myydään markkinoiden edullisimpaan hintaan. Laturimme ovat suorituskykyisiä ja helppokäyttöisiä. Kun valitsja meidät, voit olla varma, ja tä saat parhaat tarjouksja .

Suojakuori kaspalvelutiimimme voi auttaa sinua seuraamaan tilauksiasi.

Tavoitat meidät numerosta 09 75 18 78 18 tai lähja ä meille sähköpostia tai tekstiviesti numeroon 06 44 64 68 65. Tarvitsja pa sitten tija oa tuotteistamme tai haluat seurata tilauksiasi, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.