19 Tuotteet

Osoitteesta Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja halpaa Oppo Find X2 Neo -puhelimelle

Dealy tarjoaa parhaat kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja markkinoiden edullisimpaan hintaan. Säästä rahaa ja saat parhaat tarjouksja ! Oppo Find X2 Neossa on erittäin tyylikäs muotoilu. Snapdragon 765G:llä varustja tu laite tarjoaa kauniin näytön, hyvän akunkeston ja erittäin nopean latausajan. Se erottuu muista luokkansa luureista ergonomisen muotoilunsa ansiosta, jonka ansiosta sitä on erittäin mukava pitää kädessä. Siinä on 6,5 tuuman Amoled-näyttö, jossa on Full HD -kuvat ja erinomainen 402 pikseliä/tuumainen resoluutio. Pidimme valokuvamoduulista, jossa on pääsensori, 115° laajakulmalinssillä varustja tu sensori, toinen teleobjektiivin taakse sijoitja tu sensori (2x optinen zoom ja 5x hybridi) ja neljäs yksivärinen sensori ja äisyyksien laskemista ja suodattimien käyttöä varten. Se on 5G-yhteensopiva, joten voit pitää sitä pitkään. Jotta se pysyisi uudenveroisena, tiimimme valitsee ensiluokkaisen suojan ja lisävarusteja ja tarjoaa ne sinulle todella houkuttelevaan hintaan.

Laadukkaita tuotteita lyömättömiin hintoihin

Tutustu suureen valikoimaan suojakuori ita, suojuksia, näytönsuojia ja lisävarusteita, jotka on tarkoitja tu Oppo Find X2 Neo -puhelimelle. Tarjoamme ohuita ja kevyitä suojakuori ita, jotka optimoivat puhelimen ergonomian ja pidon. Olivatpa ne sitten huomaamattomia (läpinäkyvä, hiilikuitu, yksivärinen nahka, harjattu) tai näyttäviä (panssarilasi , kuviot, fantsuojakuori ...), suojauksemme ovat erittäin tehokkaita elementtejä vastaan ja jättävät helpon pääsyn puhelimen portteihin ja toimintoihin. Suojamme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka mukautuu täydellisesti älypuhelimen ääriviivoihin. Älypuhelimesi on täysin turvassa ja siitä tulee tärkein lisävarusteesi sen lompakko- ja handsfree-tukitoimintojen ansiosta. Näytönsuojamme, kalvomme ja panssarilasi pitävät lasin ehjänä ja turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Tutustu lisävarustevalikoimaamme (laturit, ulkoisja akut, kaapelit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto-/pyöräkiinnikkeja ja jalustamme): ja usko hintoja.

Huomaavainen ja tehokas suojakuori kaspalvelu

Tiimimme on käytja tävissänne antaakseen teille tija oa tuotteistamme ja seuratakseen tilauksianne. Puhelimitse, toukokuussa tai tekstiviestillä, vastaamme sinulle nopeasti ja tehokkaasti.