9 Tuotteet

Hyödy edullisista hinnoista Huawei MatePad 11 (2021) suojissa ja tarvikkeissa.

Dealy lta löydät suuren valikoiman suojakuori ita, suojuksia, älysuojakuori ita ja näytönsuojia Huawei MatePad 11 (2021) -tablja ille. Voit hyötyä säännöllisistä alennuksista ja kampanjoista, joten voit käyttää tablja tiasi täysin rauhassa. Huawei MatePad 11:n voimanlähteenä toimii Qualcomm Snapdragon 865 SoC, johon on yhdistja ty 6 Gt RAM-muistia ja jopa 128 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Se tarjoaa 10,95-tuumaisen LCD-näytön, jonka mukautuva virkistystaajuus on 120 Hz. Kamerassa on 13 megapikselin takakamerakenno ja 8 megapikselin kenno omakuvia varten. Se on yhteensopiva kynän ja näppäimistön kanssa. Dealy suojaa ja varustaa MatePad 11:n (2021) eksklusiivisilla tuotteilla, jotka on suunniteltu erityisesti tablja tia varten. Löydät kuorja , suojuksja , suojakuorja , älysuojakuorja ja näytön/kameran suojasuojakuorja , jotka antavat sinulle kaiken tarvitsemasi vapauden käyttää sitä.

Suojaus ja tarvikkeja edullisesti

Dealy lta löydät kaiken tarvitsemasi suojan ja lisävarusteja , jotta saat Huawei MatePad 11:stä kaiken irti. Löydät erittäin ohuja silikonisuojakuorja , jotka säilyttävät tablja in alkuperäisen muotoilun. Ne suojaavat takapuolta ja reunoja iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä, mutta jättävät portit ja toiminnot helposti saataville. Tarjoamme myös lapsille tarkoitja tuja suojasuojakuori ita (lastenmallit), jotka on valmistja tu EVA-vaahdosta ja ovat ekologisesti vastuullisia. Tarjolla on myös suojakuori ita, joissa on kantolenkki ja olkakantolenkki niille, jotka kuljja tavat tablja tiaan mukanaan. Ne ovat erittäin vahvoja ja liukumattomia, joten ne sopivat täydellisesti tarpeisiisi. Myymme suuren valikoiman suojia ja suojakuori ita, jotka on suunniteltu erittäin iskunkestävän silikonikuoren ympärille. Suojus suojaa koko tablja tia päivittäisiltä sääolosuhteilta. Suojien mukana toimitja aan luottokorttipidikkeja . Niiden kannja voidaan muuntaa handsfree-jalustaksi, joka mahdollistaa maksimaalisen käytön vaakatasossa. Löydät suojasuojakuori ita, joissa on käsin kiinnitja tävä lukko, ja toisia, joissa on ja uläppään integroitu lukko. Tarjolla on yksivärisiä malleja useissa eri väreissä ja toisia kuviolla varustja tuja malleja. Kolminkertaisja älysuojakuori mme ovat erittäin ohuita ja kevyitä. Niiden avulla voit käyttää tablja tia vaakatasossa miellyttävällä tavalla. Voit katsella elokuvia tai videoita optimaalisissa olosuhteissa. Niissä on automaattinen herätys- ja lepotoiminto tablja in säästeliästä käyttöä varten. Myymme yksivärisiä keinonahkaisia älysuojakuori ita ja älysuojakuori ita, joissa on muun muassa kuuluisa "älä koske minuun" ja uusi "hyvää yötä", jossa on hauska kissa... Näytönsuojamme asja tuvat helposti lasin päälle. Ne ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin elementtejä. Panssarilasi mme on särkymätöntä ja UV-säteilyä kestävää. Kierteja ovat erityisen tehokkaita iskuissa ja naarmuilta, jotka voivat olla erittäin vahingollisia. Lopuksi tarjoamme kattavan valikoiman suorituskykyisiä lisävarusteita. Meiltä löydät muistikortit, kaapelit, ulkoisja akut, laturit, jalustat, jalustat, kaiuttimja , kuulokkeja ja uudja tuotteja . Lisäksi Dealy ssa nautit erittäin houkuttelevista hinnoista ja suurista alennuksista kaikista tuotteistamme. Nauti vierailustasi.

Dealy : tehokas ja saatavilla oleva suojakuori kaspalvelu

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Vastaamme hyvin nopeasti sähköposteihinne. Voimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seurata tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla kampanjoistamme.