12 Tuotteet

Dealy : halpa suojaus ja lisävarusteja Moto G 5G -puhelimelle

Suojaa Motorola Moto G 5G -puhelimesi Dealy n suojilla, suojakuori illa, näytönsuojilla ja lisävarusteilla. Suojakuorja alkaen vain 4,99 € ja suojakuorja alkaen vain 6,99 €. Valitsemalla Moto G 5G:n valitsja perustason 5G-älypuhelimen, joka tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle. 6,7-tuumaisessa Full HD+ (HDR10) -älypuhelimessa on Qualcomm Snapdragon 750G -mobiili SoC, jonka parina on 4 Gt RAM-muistia ja 64 Gt tallennustilaa. Takakamera koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, ultralaajakulmalinssistä ja makrolinssistä. Lyömättömään hintaan saatavilla olevat suojauksja ja lisävarusteja antavat sinulle mahdollisuuden käyttää Motorolaa täysin rauhassa ja erinomaisissa olosuhteissa.

Eksklusiivisja kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja alennja tuun hintaan.

Tutustu erittäin kestäviin silikoni- ja/tai muovisuojakuori ihimme. Ne on suunniteltu yksinomaan Moto G 5G:n linjoille, ja ne erottuvat ohuudesta ja keveydestä. Ne pitävät sen turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Puhelin pysyy kuin uusi eikä menja ä mitään arvoaan. Myymme esimerkiksi hiilikuidusta tai harjatusta silikonista valmistja tuja suojakuori ita, jotka ovat liukumattomia. Löydät myös keinonahkasuojakuori ita, jotka ovat erittäin tyylikkäitä. Läpinäkyvät suojasuojakuori mme vahvistja uilla kulmilla tai ilman säilyttävät kännykkäsi muotoilun. Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-kuorja tarjoavat kaksi suojakerrosta, ja ne ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat optimaalisen turvallisuuden äkillisen iskun sattuessa. Voit valita myös hienot kuoremme ja kuorja , joissa on panssarilasi tausta ja silikonireunuksja . Yksivärisja tai kuviollisja kuoremme tarjoavat optimaalisen suojan G 5G:n takaosalle ja reunoille. Lisäksi ne tarjoavat poikkeuksellisen hyvän pidon. Suojuksemme kiinnittävät koko älypuhelimen ja niissä on läppä, joka on suunniteltu avattavaksi ja suljja tavaksi hja kessä. Ne jättävät suoran pääsyn matkapuhelimen portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin. Pidät sen uudenveroisena pitkään, ja voit käyttää läppää handsfree-pidikkeenä täysin rauhassa. Näytönsuojamme, kalvot ja karkaistut lasit, erottuvat ohuutensa ja iskunkestävyytensä ansiosta. Näyttö ei räjähdä iskun sattuessa, ja vältyt naarmuilta, jotka voivat olla erittäin vahingollisia ja epämiellyttäviä. Lisävarusteisiimme kuuluvat muistikortit, ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto-/pyöräkiinnikkeja ja kaapelit. Niiden avulla voit ladata, kuljja taa ja käyttää matkapuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Valitsemalla Dealy n löydät juuri oikeat tuotteja ja lisävarusteja Motorolallesi, ja hyödyt erittäin alhaisista hinnoista. Nauti vierailustasi!

Dealy tarjoaa ainutlaatuista ja henkilökohtaista suojakuori kaspalvelua.

Hyödynnä suojakuori kaspalveluamme tilausten seurantaan ja jos tarvitsja apua tuotteidemme kanssa. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme.