1 Tuote

My Cover: parhaat tarjouksja Vivo Y52 5G suojista ja tarvikkeista

Dealy tarjoaa eksklusiivisen valikoiman rungot, kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja lisävarusteja alennja tuun hintaan Vivo Y52 5G:lle. Säästät rahaa kaikissa tuotteissamme ja voit käyttää matkapuhelintasi täysin rauhassa. Vivo Y52 5G on keskiluokan puhelin, jossa on 6,58" Full HD+ IPS LCD-näyttö. Siinä on MediaTekDimensity 700 -suoritin yhdistja tynä 4 Gt RAM-muistiin ja 128 Gt sisäistä tallennustilaa, jota on mahdollista laajentaa micro SD:llä. Takakamerassa on kaksi takasensoria, joista toinen on 48 megapikselin. Mukana on 5000 mAh:n akku, joka takaa hyvän autonomian. Me Dealy ssa myymme ultrakestävää suojausta ja lisävarusteita, joiden avulla voit käyttää matkapuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Suojaus ja tarvikkeja edullisesti

Löydät suojakuori ita alkaen 4,99 eMale ta, jotka on valmistja tu tukevista materiaaleista ja jotka istuvat puhelimesi ääriviivoihin täydellisesti. Ne kestävät iskuja, naarmuja, jälkiä, kulumista ja pölyä. Ne jättävät suoran pääsyn sen portteihin ja toimintoihin. Löydät läpinäkyviä suojakuoria, hiilikuitusuojia sekä "Ultra Erityiskestävä "- ja "Survivor"-suojakuoria, joissa on kaksi suojakerrosta. Myymme myös keinonahkaisia suojia, tukirenkailla varustja tuja runkoja ja kuviollisia suojakuori ita. Suojat alkavat 6,99 eMale ta. Ne suojaavat Vivo Y52:n täysin ja tarjoavat samalla käytännöllisiä vaihtoehtoja, kuten sisäpuolisja korttipidikkeja , irrotja tavan kantolenkki n ja handsfree-pidikkeeksi muutja tavan kannen. Löydät sekä keinonahkaisia ja tä aitoa nahkaa olevia malleja tarpeidesi mukaan. Jotkut ovat yksivärisiä ja toisissa on painja tuja kuvioita. Meillä on bisneskansia halkaistua nappanahkaa, klassista tyyliä, lychee-efektiä, rja rohenkistä... Läppäsuojakuori issamme on erilaisia lukituksia (kantolenkki , painonappi, magneja tilukko). Löydät esimerkiksi flip-tyylisiä kansia, joissa kiinnikkeja on integroitu kanteen. Suosittelemme, ja tä laitat älypuhelimesi näytön päälle kalvon tai panssarilasi maksimaalisen suojan saamiseksi. Löydät myös takakameran lasiin asennja tavan karkaistun lasin suojalinssin. Se on erittäin tehokas kolhuja ja naarmuja vastaan. Myymme myös lisävarusteita, joilla voit maksimoida Y52-laitteesi käytön. Voit ostaa kaapeleita, muistikortteja, ulkoisia akkuja, kaiuttimia, kuulokkeita, auto- ja pyöräkiinnikkeitä sekä jalustoja. Kaikki tuotteemme ovat saatavilla alennja tuun hintaan. Ota siitä kaikki irti!

Dealy lla on myös suojakuori kaspalvelu, blogi ja sosiaalisja verkostot.

Tavoitat suojakuori kaspalvelumme puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Kehitämme myös blogiamme, josta saat paljon mielenkiintoista tija oa. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.