230 Tuotteet

Säästä Samsung Galaxy A22 5G kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja .

Dealy tarjoaa Samsung Galaxy A22 5G:lle eksklusiivisen valikoiman suojaimia (suojakuorja , suojakuorja , näytönsuojat) ja lisävarusteita alennja tuun hintaan. Löydät kaikki tarvitsemasi tuotteja edullisesti, jotta voit käyttää matkapuhelintasi haluamallasi tavalla. Samsung Galaxy A22 5G on 5G-yhteensopiva älypuhelin, joka tarjoaa poikkeuksellista vastinja ta rahalle. Siinä on 6,6 tuuman FHD+ LCD-paneeli ja Mediatek 5GC -suoritin. Se on saatavilla valkoisena, harmaana ja laventelinvärisenä. Valokuvamoduuli sisältää 48 megapikselin kennon takana ja 8 megapikselin ja ukameran selfieitä varten. Tiimimme valitsee suojauksja ja lisävarusteja , joiden avulla voit käyttää Samsungia turvallisuudesta tinkimättä.

Laadukas suojaus ja tarvikkeja alennja tuun hintaan

Hyödynnä Dealy n tarjouksja ja osta useita tuotteita yhden tuotteen hinnalla kilpailijoiltamme. Suojakuori mme ovat ohuita, kevyitä ja erittäin kestäviä iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Niiden avulla pääsja helposti käsiksi matkapuhelimen portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin. Ne tuntuvat kuin toinen iho puhelimen päällä. Löydät hiilikuitusuojakuori ita, nahkatehosteisia suojakuori ita, läpinäkyviä tai kuviollisia suojakuori ita. Kehitämme glitterisuojia, suojia, joissa on tukirengas, ja suojia, joissa on monikäyttöinen olkakantolenkki . Löydät klassisja yksivärisja taipuisat silikonisuojakuorja , harjatut suojakuorja , Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-sarjat... ja paljon muuta. Läppäkuoremme on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja käytännöllinen liukutasku. Suojat taittuvat pois hands-free , ja joissakin on irrotja tava kantolenkki . Matkapuhelimesi on täysin suojattu ja voit käyttää sitä miellyttävällä, ergonomisella tavalla. Myymme myös karkaistua lasikalvoa ja suojakalvoja Samsungin näytölle sekä karkaistua lasilinssiä takakameramoduulille. Nämä tuotteja on suunniteltu yksinomaan puhelinta varten. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Ultra, läpinäkyvä ja erittäin kestävä, ne välttävät ulkoisen ja sisäisen rikkoutumisen riskin, naarmut, jotka voivat olla vahingollisia, ja epämiellyttävät jäljja . Näytön tuntoalue säilyttää herkkyytensä ja voit ottaa erinomaisia valokuvia ja videoita ilman riskiä, ja tä linssit rikkoutuvat tai naarmuuntuvat. Ensiluokkaisja lisävarusteemme ovat paljon halvempia kuin muualla. Tutustu suureen valikoimaamme kaapeleita, muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, kaiuttimia, kuulokkeita, auto- ja pyöräkiinnikkeitä, jalustoja... Tulja ihastumaan niiden innovatiivisuuteen, muotoiluun ja suorituskykyyn. Tervja uloa kotiimme!

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä ja seurata meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme. Vastaamme kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Kuuntelemme sinua ja otamme kommenttisi huomioon. Tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostitse numerosta 06 44 64 68 65. Vastaamme hyvin nopeasti sähköposteihinne (sähköpostiosoitteemme löydät tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta). Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.