61 Tuotteet

Säästä S10 Lite -suojakuori issa, -suojissa ja -lisävarusteissa

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman suojakuoria, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita lyömättömään hintaan Samsung Galaxy S10 Litelle. Säästä rahaa ja hemmottele itseäsi haluamillasi varusteilla ilman korkeaa hintalappua. Samsung Galaxy S10 Litessä on Qualcomm Snapdragon 855 SoC ja suuri 6,7-tuumainen Super AMOLED-näyttö, jossa on 2400 x 1080 pikseliä (Full HD+). Siinä on myös kolme kameraa (klassinen, makro- ja ultralaajakulmakamera) ja suuri 4 500 mAh akku. Se tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle ja sopii kaikille. Jos tutustut tuotteisiimme, huomaat, ja tä meillä on jokaiselle jotakin. Mutta yksi suojakuori on varma: emme ole tinkineja laadusta!

Erittäin laadukas suoja edullisimpaan hintaan

Hyödynnä edullisja hintamme ja osta useita tuotteita yhden hinnalla muualta. Suojuksemme ovat ohuita, kevyitä ja hyvin säänkestäviä (iskut, naarmut, jäljja ja pöly). Ne mahdollistavat helpon pääsyn portteihin ja ovat kuin toinen iho puhelimelle. Valinta on sinun: hiilikuitu, nahkatehoste, läpinäkyvä, kuvioitu, glitter, handsfree-rengas, joustava yksivärinen silikoni, harjattu, Survivor... ja monia muita. Läppäkuoremme on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolisja korttipidikkeja ja kantotasku jokapäiväistä käyttöä varten. Kannja taittuvat pois ja toimivat handsfree-pidikkeenä, ja joissakin on mukana kantolenkki . Älypuhelimesi on täysin turvassa, ja voit käyttää sitä täysin rauhassa. Tarjoamme myös karkaistua lasikalvoa ja suojakalvoja Samsungin näytölle. Nämä on suunniteltu yksinomaan matkapuhelimiin. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Erittäin läpinäkyvät ja erittäin kestävät, ne välttävät rikkoutumisen, toimintahäiriöiden, vahingollisten naarmujen ja epämiellyttävien jälkien riskin. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä. Voit myös suojata S10 Liten valokuvausmoduulin karkaistuilla linsseillämme. Ne pitävät linssit turvassa ja mahdollistavat erinomaisten valokuvien ja videoiden ottamisen ilman riskiä, ja tä linssit rikkoutuvat tai naarmuuntuvat. Lisävarusteemme ovat myös huippulaatua ja paljon halvempia kuin muualla. Dealy ssa ja maksa suurten tuotemerkkien markkinointikustannuksia: maksat vain tuotteesta! Tutustu siis suureen valikoimaan kaapeleita, muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, kaiuttimia, kuulokkeita, auto-/pyöräkiinnikkeitä, jalustoja... Et usko niiden suorituskykyä, muotoilua ja nerokkuutta. Tervja uloa Samsung Galaxy S1 Liten maailmaan.

Onko teillä kysyttävää?

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme. Vastaamme kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Kuuntelemme ja otamme huomioon kommenttisi ja huolesi.