36 Tuotteet

Ainutlaatuinen valikoima ensiluokkaista suojausta ja lisävarusteita alennja tuun hintaan Galaxy M51 -puhelimelle.

Tutustu Samsung Galaxy M51 kuorja , kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja Dealy . Hyödy tarjouksistamme ja alhaisista hinnoista kaikissa tuotteissa. Samsung Galaxy M51 on keskihintaluokan puhelin, jossa on Qualcomm Snapdragon 730G SoC yhdistja tynä 6 Gt RAM-muistiin ja 128 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Se tarjoaa neljän sensorin takaosan: 64 megapikselin pääkameran, 12 megapikselin ultralaajakulmakameran, makrolinssin ja 5 megapikselin syvyyssensorin. Siinä on 7 000 mAh:n akku, joka on pikalatausyhteensopiva (25 W). Älypuhelin painaa 213 grammaa ja on 9,5 mm paksu. Siinä on 6,7 tuuman näyttö, jossa on FHD+-tarkkuus (2400 x 1080) ja Super AMOLED -näyttötekniikka. Loistava puhelin, joka tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle, mutta tarvitsee kokonsa vuoksi erittäin hyvän suojan.

Suojaus ja lisävarusteja edulliseen hintaan

Meillä on suojaus ja lisävarusteja , joilla voit suojata ja varustaa Galaxy M51 -puhelimesi haluamallasi tavalla. Löydät suojakuori ita, jotka on suunniteltu sopimaan täydellisesti älypuhelimesi ääriviivoihin ja linjoihin. Ne ovat ohuita ja erittäin kevyitä, joten ne tuntuvat kuin toinen iho puhelimessasi. Ne kestävät hyvin iskuja, naarmuja ja pölyä painikkeiden ja porttien ympärillä. Kun otja aan huomioon puhelimen mahtava koko, on tärkeää suojautua siltä varalta, ja tä pudotat sen. Suojissamme on tarkat leikkauksja porttien ja painikkeiden kohdalla. Ne on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai hybridimateriaalista (muovinen takaosa ja silikonireunuksja ). Jotkut ovat joustavia, puolijäykkiä tai jäykkiä. Löydät läpinäkyviä, yksivärisiä silikonisuojia, hiilikuituisia, keinonahkaisia ja kuvioituja (eläin-, kasvi-, glitter-, marmori- jne.) suojia. Tarjoamme myös Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-klassikkojamme, jotka tarjoavat kaksinkertaisen suojan. Meillä on myös suojakuori ita, joissa on tukirengas tai korttipidike. Suojamme ja suojakuori mme on suunniteltu silikonikuoren ympärille. Ne pitävät Samsungisi suojassa säältä ja toimivat lompakkona sisäisen korttipidikkeen ja käteistaskun ansiosta. Etuläppä muuntuu hands-free -pidikkeeksi, jota on mukava käyttää vaakatasossa. Löydät suojia keinonahasta tai aidosta nahasta ja monissa eri väreissä. Tarjoamme myös kuviollisia taskuja, monikorttisuojakuori ita ja kansia, joissa on kantolenkki ja erilaisia lukituksia. Kutsumme sinut tutustumaan osioon, joka on omistja tu erittäin kestäville kalvoille ja karkaistulle lasille Galaxy M51:n näytölle ja valokuvamoduulille. Nämä on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Näytön koskja usalue pysyy herkkänä ja voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa miellyttävällä tavalla. Tutustu lisävarustevalikoimaamme: ulkoisja akut, laturit, kaapelit, jalustat, auto- ja pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja ... Dealy n ansiosta voit varustautua haluamallasi tavalla ja hyödyntää alennuksiamme.

Dealy : nopea ja ystävällinen suojakuori kaspalvelu

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme tilausten seuraamiseksi. Tavoitat meidät numerosta 09 75 18 78 18, sähköpostitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme.