127 Tuotteet

My Suojakuori Samsung Galaxy Z Fold 6: tyylikäs suojakotelosi

Samsung Galaxy Z Fold 6 on parannettu versio edeltäjästään, Z Fold 5:stä, ja siinä on merkittäviä parannuksia kestävyydessä, suorituskyvyssä ja toiminnallisuudessa.

Tärkeimmät uudet ominaisuudet:

 • Lisääntynyt kestävyys: Z Fold 6:lla on IP48-sertifiointi veden- ja pölynkestävyydelle, mikä on ensimmäinen kerta Samsungin taitettavassa älypuhelimessa.
 • Tehokkaampi prosessori: Snapdragon 8 Gen 3 -suorittimella varustettu Z Fold 6 tarjoaa 18 % ja 19 % nopeamman suorittimen ja näytönohjaimen suorituskyvyn Z Fold 5:een verrattuna.
 • Kirkkaampi näyttö: Z Fold 6:n kahden näytön, sisäisen taittuvan näytön ja ulkoisen kannen näytön, enimmäiskirkkaus on nyt 2600 nitiä, mikä parantaa näkyvyyttä suorassa auringonvalossa.
 • Parannettu kamera: Z Fold 6 -kamerassa on 50 megapikselin pääkenno, 12 megapikselin ultralaajakulmakenno ja 10 megapikselin teleobjektiivi, jotka tuottavat laadukkaampia valokuvia ja videoita.
 • Parannettu S Pen -kynä: mukana toimitettu S Pen -kynä on nyt tarkempi ja viiveettömämpi, joten kirjoittaminen ja piirtäminen on luonnollisempaa.

Tämä teknologinen jalokivi ansaitsee kuitenkin parhaan mahdollisen suojan säilyttääkseen kauneutensa ja toimivuutensa. Tässä kohtaa Dealy tulee kuvaan, ja se on lähteenä huippuluokan koteloille Samsung Galaxy Z Fold 6 -laitteellesi.

Miksi valita Ma Coquen suojakuori Galaxy Z Fold 6 -puhelimeesi?

Me Ma Coquella ymmärrämme, miten tärkeää on suojata älypuhelintasi, erityisesti niinkin arvokasta kuin Galaxy Z Fold 6, ja siksi olemme suunnitelleet valikoiman räätälöityjä koteloita, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen suojan säilyttäen samalla laitteesi ainutlaatuisen tyylin.

 • Suojaus iskuja ja naarmuja vastaan : Kuoret on valmistettu kestävistä ja kovaa kulutusta kestävistä materiaaleista, kuten polykarbonaatista ja TPU:sta, jotka vaimentavat iskuja ja suojaavat Galaxy Z Fold 6 -puhelintasi naarmuilta, halkeamilta ja muilta tahattomilta vaurioilta.
 • Optimaalinen toimivuus : Kotelomme on suunniteltu sopimaan täydellisesti Galaxy Z Fold 6 -puhelimesi ääriviivoihin, jolloin kaikki portit, painikkeet ja hallintalaitteet ovat helposti käytettävissä. Voit käyttää laitettasi irrottamatta sitä kotelosta.
 • Sinulle sopiva tyyli: Tarjoamme laajan valikoiman koteloita eri väreissä ja malleissa, joten voit löytää juuri sinun tyyliisi ja persoonallisuuteesi sopivan kotelon. Piditpä sitten hillityn tyylikkäästä tai rohkeasta ja värikkäästä mallista, meiltä löytyy sinulle sopiva kotelo.

Enemmän kuin pelkkä suoja, trendikäs lisävaruste

Sen lisäksi, että Galaxy Z Fold 6 -kotelomme tarjoavat optimaalisen suojan, ne ovat myös tyylikkäitä lisävarusteita, jotka parantavat laitteesi ulkonäköä. Laadukkaista materiaaleista valmistetut ja korkeatasoisesti viimeistellyt kotelomme antavat Galaxy Z Fold 6 -laitteellesi ainutlaatuisen ja hienostuneen ilmeen.

Tutustu laajaan valikoimaan koteloita Galaxy Z Fold 6:lle

Dealy tarjoaa laajan valikoiman koteloita Galaxy Z Fold 6, mukaan lukien :

 • Silikonikuoret: pehmeät ja joustavat, suojaavat kolhuilta ja naarmuilta ja ovat samalla mukavat kädessä.
 • Jäykät kuoret: polykarbonaatista tai kovasta TPU:sta valmistetut kuoret tarjoavat parhaan mahdollisen suojan iskuja ja putoamisia vastaan.
 • Lompakkokotelot: näytön suojaava läppä ja taskut korteille ja rahoille.
 • Läpinäkyvät suojakuoret : ne jättävät Galaxy Z Fold 6:n alkuperäisen muotoilun näkyviin ja suojaavat sitä samalla.

Koteloni Samsung Galaxy Z Fold 6:lle: enemmän kuin suojaa

Sen lisäksi, että Dealy for Galaxy Z Fold 6 -suojakuoret tarjoavat huippuluokan suojaa, niissä on usein käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka parantavat käyttökokemusta.

 • Integroitu jalusta: joissakin koteloissa on integroitu jalusta, jonka avulla voit asettaa puhelimen maisematilaan videoiden tai valokuvien katselua tai videopuheluiden soittamista varten.
 • S Pen -pidike: S Pen -käyttäjille on joissakin kuorissa oma paikka kynän säilyttämistä ja lataamista varten.
 • Painonappi: joissakin koteloissa on integroitu painonappi, jonka avulla voit aktivoida tai deaktivoida puhelimen näytön yksinkertaisella eleellä.
 • Henkilökohtainen kokemus: Dealy voi myös personoida Galaxy Z Fold 6 -kotelosi haluamallasi nimellä, logolla tai kuvalla. Älä epäröi käyttää Ma Coquea henkilökohtaisten koteloiden luomiseen ystäville ja perheenjäsenille, joilla on puhelin ja jotka haluaisivat antaa sen lahjaksi.

Suojaa molemmat näytöt Galaxy Z Fold 6 -puhelimessa Dealy -näytönsuojilla.

Samsung Galaxy Z Fold 6 tarjoaa kahdella innovatiivisella näytöllä ainutlaatuisen käyttökokemuksen. Nämä herkät näytöt vaativat kuitenkin riittävän suojan naarmuuntumista, halkeamia ja muita vaurioita vastaan. Dealy tarjoaa täydellisen valikoiman näytönsuojia, jotka on suunniteltu suojaamaan kaikki Galaxy Z Fold 6:n näytöt.

Suojaa taitettavaa sisäkäyttöä :

 • Erittäin ohut suojakalvo: tämä kalvo suojaa huomaamattomasti naarmuilta ja sormenjäljiltä ja säilyttää samalla taittuvan näytön joustavuuden ja tuntoherkkyyden.
 • Iskuja estävä panssarilasi : tämä panssarilasi tarjoaa paremman suojan iskuja, naarmuja ja halkeamia vastaan, mikä takaa taittuvan näytön maksimaalisen suojan.

Ulkonäytön suojaus :

 • Erittäin ohut suojakalvo: tämä kalvo suojaa kannen näyttöä naarmuilta ja sormenjäljiltä säilyttäen samalla sen kirkkauden ja reagointikyvyn.
 • Iskuja estävä panssarilasi : tämä panssarilasi tarjoaa paremman suojan iskuja, naarmuja ja halkeamia vastaan, mikä suojaa kannen näyttöä mahdollisimman hyvin.

Vakoiluohjelmasuojaus lisää luottamuksellisuutta:

Dealy tarjoaa myös vakoilunestosuojia Galaxy Z Fold 6:n molempiin näyttöihin. Nämä suojat pienentävät näytön katselukulmaa, joten vieressäsi seisovat ihmiset eivät näe, mitä teet puhelimellasi.

Samsung Galaxy Z Fold 6:n kameran lopullinen suojaus.

Samsung Galaxy Z Fold 6 -laitteen näytön suojaamisen lisäksi Dealy tarjoaa myös kamerasuojia, jotka takaavat laitteesi täydellisen suojan.

 • Ne on valmistettu kovasta karkaistusta lasista ja tarjoavat optimaalisen suojan naarmuja, kolhuja ja halkeamia vastaan.
 • Ne on mukautettu täydellisesti Galaxy Z Fold 6 -kameraan, eivätkä ne vaikuta valokuvien ja videoiden laatuun.
 • Helppo asentaa ja irrottaa: ne voidaan asentaa ja irrottaa muutamassa sekunnissa.

Sitoutuminen laatuun ja kestävyyteen

Me Ma Coquessa pidämme huolta tuotteidemme laadusta ja kestävyydestä. Siksi valitsemme tarkasti koteloissamme käytettävät materiaalit ja valmistusprosessit. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle huippulaadukkaita tuotteita, jotka antavat Galaxy Z Fold 6:lle parhaan mahdollisen suojan.

Moitteeton asiakaspalvelu

Tiimimme neuvoo sinua ja auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan rungon. Tarjoamme myös tyytyväisyystakuun kaikille tuotteillemme.

Käy verkkosivuillamme tänään tutustua laaja valikoima Galaxy Z Fold 6 suojakuoret ja tilata suosikki!