4 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman halpoja suojauksia ja lisävarusteita ZTE Axon 30 Ultra 5G -puhelimelle.

Dealy tarjoaa eksklusiivisen valikoiman ZTE Axon Ultra 5G -suojia, suojakuori ita, näytönsuojia, kamerasuojia ja tarvikkeita alennja tuun hintaan. Säästä kaikissa tuotteissa ja nauti puhelimestasi täysillä. ZTE Axon 30 Ultra 5G on kooltaan 161,5 x 73 x 8 mm ja painaa 188 g. Siinä on 6,67 tuuman AMOLED-näyttö 1080 x 2400-resoluutiolla ja 395 ppi:llä. Takapuolelta löytyy 16 megapikselin kamera selfieitä varten ja neloiskamera (64 megapikselin, f/1.6, 26 mm (laajakulma), 64 megapikselin, f/1.9, 35 mm (vakio), 8 megapikselin, f/3.4, 123 mm (teleperiskooppi) ja 64 megapikselin, f/2.2, 13 mm, 120˚ (ultralaajakulma)). Sen akku on 4600 mAh. Valitsemme markkinoiden parhaat suojauksja ja lisävarusteja , jotta voit käyttää puhelintasi turvallisesti ja haluamallasi tavalla.

Alhaisja hinnat kaikille ZTE Axon 30 Ultra 5G -suojille ja lisävarusteille.

Dealy lta löydät juuri ja simäsi suojaimja ja tarvikkeja . Myymme suojakuori ita alkaen £ 4,99, kannja alkaen £ 6,99 ja näytön kalvot vain £ 3,99. Tarjoamme suojakuoria, jotka ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin elementtejä, joten ne on helppo asentaa ja ne tuntuvat älypuhelimellasi kuin toiselta iholta. Ne ovat silikonia, muovia tai materiaalien yhdistelmiä (muovinen takaosa tai panssarilasi , jossa on silikonireunuksja ). Ne suojaavat matkapuhelimen takaosaa ja reunoja iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojissamme on tarkat leikkauksja porttien ja painikkeiden kohdalla, jotta pääsja niihin suoraan käsiksi. Näja läpinäkyviä suojia (vahvistja uilla kulmilla tai ilman), hiilikuitu- tai keinonahkasuojia, tyylikkäitä harjattuja suojia ja karkaistun lasin suojia. Myymme myös "Ultra Erityiskestävä " ja "Survivor" -suojia, jotka tarjoavat kaksinkertaisen suojan (ulkokerros muovia ja sisäkerros silikonia). Nämä mallit sopivat erinomaisesti niille, jotka haluavat optimaalisen suojan äkillisen iskun sattuessa. Joissakin kuorissa on rengas, joka toimii handsfree-pidikkeenä. Niiden avulla voit käyttää puhelintasi handsfree-tilassa parhaalla mahdollisella tavalla. Suojamme ja suojakuori mme suojaavat koko matkapuhelinta elementeiltä (iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä). Ne on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisäpuolella on aukot, joihin mahtuu kortteja ja käteistä (tai pieniä suojakuori kirjoja, kuten sja eleitä, lippuja tai muistioita). Myymme keinonahkaisia ja aitoa nahkaa olevia pussukoita useissa eri väreissä ja malleissa, alkaen 6,99 €. Löydät erilaisia nahkatyylejä ja erilaisia lukituksia (läppäsuojakuori , jossa on manuaalinen magneja tilukko, pystysuora kansi, kantolenkki , painonappi ja läppäkannja , joissa lukko on työnnja ty kannen sisään). Voit turvata ZTE Axon 30 Ultra -puhelimen näytön ja sen takakuvamoduulin erittäin kestävillä suojilla. Näytön kalvot ja panssarilasi estävät rikkoutumisen, naarmut ja jäljja ja mahdollistavat samalla vuorovaikutteisuuden sisällön ja sovellusten kanssa. Tarjoamme 5,99 €:n hintaan myös panssarilasi sisältävän suojalinssin takaosan valokuvamoduuliin, joka turvaa sensorit vaikuttamatta valokuvien ja videoiden laatuun. Tutustu lisävarusteille omistja tuun osiomme: ulkoisja akut, laturit, kaapelit, muistikortit, auto- ja pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja , kuulokkeja ja kuulokkeja ... Valitsemalla meidät voit olla varma, ja tä ostat tarvitsemasi tuotteja ja säästät samalla uskomattomasti.

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä ja seurata meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Tarkistamme tilauksesi ja autamme sinua tuotteiden kanssa. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista tuotteistamme ja kampanjoistamme. Blogistamme saat paljon vinkkejä ja niksejä tuotteisiimme liittyen. Nauti vierailustasi!