16 Tuotteet

Dealy : edullinen suojaus ja lisävarusteja Motorola Moto G200 5G:lle

Suojaa Motorola Moto G200 5G -puhelimesi Dealy n lyömättömillä hinnoilla suojakuorissa, suojakuori issa, näytönsuojissa, kamerasuojissa ja tarvikkeissa. Hyödyt poikkeuksellisista hinnoista kaikissa suojissa ja lisävarusteissa. Moto G200 5g on älypuhelin, jossa on 6,8-tuumainen LCD-näyttö, jonka virkistystaajuus on 144 Hz. Siinä on Qualcomm Snapdragon 888+ SoC, 8 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa. Siinä on kolme takakamerasensoria, mukaan lukien 108 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 2 megapikselin syvyyssensori. Sen 5000 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (30 W). Ma suojakuori tarjoaa mittatilaustyönä valmistja tuja suojaimia ja lisävarusteita alennja tuun hintaan. Löydät tarvitsemasi tuotteja , jotta voit ottaa puhelimestasi kaiken irti joka päivä.

Tarjoamme parhaat tuotteja

Dealy lta löydät laadukkaat suojaimja ja tarvikkeja todella edulliseen hintaan. Reilu hintapolitiikkamme yllättää sinut iloisesti. Myymme kuoria, jotka on valmistja tu ensiluokkaisista materiaaleista ja sovitja tu yksinomaan matkapuhelimesi linjoihin. Ohuja ja kevyja kuorja pitävät puhelimesi turvassa naarmuilta, kosteudelta, jäliltä ja pölyltä. Moto G200 5G pysyy ajan myötä täydellisessä kunnossa, eikä se joudu jokapäiväisen kulumisen, kolhujen ja vaurioiden uhriksi. Tarjoamme hiilikuitu-, yksivärisiä silikoni- ja keinonahkakuoria, jotka ovat ohuita, säänkestäviä ja tyylikkäitä. Läpinäkyvät kuoremme säilyttävät puhelimesi muotoilun ja ovat samalla huomaamattomia. Löydät myös niin sanottuja "ultrakestäviä" suojakuoria, kuten "Survivor", joissa on useita kohdennja tuja suojauksia optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi äkillisen iskun sattuessa. Voit valita myös hienon tai karkaistun lasisuojakuori n, jossa on silikonireunuksja . Suojamme ja suojakuori mme on suunniteltu suojaamaan koko matkapuhelinta ja ne ovat monikäyttöisiä. Ne jättävät suoran pääsyn sen portteihin ja toimintoihin, jotta voit käyttää sitä yksinkertaisesti ilman suojan poistamista. Läppäkuoremme on suunniteltu kuin lompakot. Niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku muistiinpanoille. Joissakin on irrotja tava kantolenkki . Löydät sekä business-tyylisiä ja tä hienoja malleja. Tarjoamamme näytönsuojat, sekä kalvot ja tä karkaistut lasisuojat, erottuvat ohuudesta ja lujuudesta. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois. Näyttö ei räjähdä äkillisen iskun sattuessa. Se ei myöskään naarmuuntuisi tai takertuisi, mikä voi olla todellinen ongelma. Myymme myös panssarilasi sisältävää suojalinssiä takakameraan. Se pitää sensorit täysin turvassa vaikuttamatta millään tavalla kuvanlaatuun. Meiltä löydät myös lisävarusteita: muistikortteja, kaapeleita, ulkoisia akkuja, latureita, kaiuttimia, kuulokkeita, auto- tai pyöräilykiinnikkeitä. Niiden avulla voit ladata, kuljja taa ja optimoida matkapuhelimen suorituskyvyn. Nauti vierailustasi!

Dealy tarjoaa henkilökohtaista suojakuori kaspalvelua

Hyödynnä suojakuori kaspalvelumme tilausten seurantaan. Voimme myös auttaa sinua tutkimuksissasi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi ja sähköposteihisi. Yhteystija omme ovat kohdassa "Ota yhteyttä". Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.