237 Tuotteet

Suojaa ja koristele Google Pixel 9 Pro XL:ääsi Ma Coquella.

Google Pixel 9 Pro XL: Uusi huippuluokan vertailuarvo

Google Pixel 9 Pro XL on Googlen uusimman älypuhelinsarjan lippulaivamalli, joka edustaa mobiiliteknologian huippua. Ensiluokkaisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi suunniteltu Pixel 9 Pro XL yhdistää vallankumouksellisen kameran, poikkeuksellisen suorituskyvyn ja hienostuneen muotoilun tyydyttääkseen vaativimmatkin käyttäjät.

Tyylikäs muotoilu ja upea näyttö

Google Pixel 9 Pro XL:ssä on hienostunut muotoilu, jossa yhdistyvät ensiluokkaiset materiaalit ja vankka rakenne. Sen suuri 6,9-tuumainen OLED-näyttö, jossa on hieman kaarevat reunukset , tarjoaa täydellisen uppoutumisen. Värit ovat eloisia, kontrastit syviä, ja 120 Hz:n virkistystaajuus takaa sujuvuuden. Katseletpa sitten videoita, pelaat pelejä tai selaat vain nettiä, Pixel 9 Pro XL:n näyttö tekee jokaisesta vuorovaikutuksesta laadukkaan visuaalisen kokemuksen.

Näyttö on suojattu Gorilla Glass Victus -lasilla, joka on tunnettu naarmujen ja iskujen kestävyydestään ja varmistaa, että laite pysyy täydellisessä kunnossa myös intensiivisen käytön jälkeen.

Huippusuorituskyky Tensor G4 -sirulla

Google Pixel 9 Pro XL:n ytimessä on Googlen erityisesti suorituskyvyn ja energiatehokkuuden optimoimiseksi suunnittelema Tensor G4 -järjestelmäpiiri. Yhdessä 12 gigatavun RAM-muistin kanssa tämä siru tarjoaa poikkeuksellisen sujuvuutta myös silloin, kun suoritetaan intensiivisiä tehtäviä, kuten moniajoa, pelataan teräväpiirtopelejä tai käytetään resursseja vaativia sovelluksia.

Pixel 9 Pro XL tarjoaa myös erilaisia sisäisiä tallennustilavaihtoehtoja aina 1 Tt:hen asti, joten saat kaiken tarvitsemasi tilan valokuvillesi, videoillesi, sovelluksillesi ja tiedostoillesi. Lisäksi 5G-yhteensopivuuden, Wi-Fi 6E:n ja Bluetooth 5.2:n ansiosta saat huippunopeat yhteydet välittömiin latauksiin ja viiveettömään verkkoselaamiseen.

Poikkeuksellinen kamera, joka tallentaa jokaisen hetken

Googlen Pixel-sarja on tunnettu valokuvausominaisuuksistaan, ja Pixel 9 Pro XL vie asiat vielä pidemmälle. Tässä älypuhelimessa on kolminkertainen takakamerajärjestelmä, johon kuuluu 50 megapikselin pääkenno, 12 megapikselin ultralaajakulma ja 48 megapikselin telekamera, jossa on 5-kertainen optinen zoom, joten sillä voit ottaa vaikuttavan teräviä kuvia jopa kaukaa.

Tekoälyllä on keskeinen rooli valokuvien parantamisessa. Kuvasitpa sitten kirkkaassa tai hämärässä valossa, Pixel 9 Pro XL säätää asetukset automaattisesti, jotta saat upeita tuloksia. Yötila on viimeistelty, ja se tallentaa kirkkaita, yksityiskohtaisia kuvia pimeimmissäkin olosuhteissa. Lisäksi muotokuvatila tarjoaa luonnollisen bokeh-efektin, joka korostaa kohdetta ja häivyttää taustan tarkasti.

Videokuvauksen harrastajat eivät ole jääneet paitsi, sillä kameralla voi tallentaa 4K-tasolla 60 kuvaa sekunnissa, ja kehittynyt kuvanvakain takaa sulavat, ammattimaiset videot.

Autonomia, joka säilyy koko päivän ajan.

Google Pixel 9 Pro XL:n 5000 mAh:n akku on suunniteltu kestämään koko päivän myös kovassa käytössä. Pikalataustekniikan ansiosta voit palauttaa jopa 50 % akustasi vain 30 minuutissa, joten virta ei koskaan lopu kesken, kun tarvitset sitä eniten.

Pixel 9 Pro XL tukee myös nopeaa langatonta latausta, joten voit ladata laitteen helposti asettamalla sen yhteensopivaan laturiin.

Puhdas, älykäs ohjelmistokokemus

Pixel 9 Pro XL käyttää puhdasta Androidia ilman tarpeettomia päällekkäisyyksiä, mikä takaa sujuvan ja intuitiivisen käyttökokemuksen. Google tarjoaa säännöllisiä päivityksiä sekä tietoturvan että uusien ominaisuuksien lisäämiseksi, joten laitteesi pysyy ajan tasalla ja suorituskykyisenä vuosien ajan.

Google Assistant on integroitu syvälle ja tarjoaa kehittynyttä ääniavustusta kaikkiin jokapäiväisiin tehtäviisi. Lisäksi tekoälyn ansiosta Pixel 9 Pro XL oppii käyttökokemuksistasi ja yksilöi käyttökokemuksen, ennakoi tarpeesi ja optimoi suorituskyvyn niiden mukaisesti.

Tinkimätön turvallisuus ja luotettavuus

Google Pixel 9 Pro XL on rakennettu kestämään. Se on IP68-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että se on veden- ja pölynkestävä ja antaa sinulle mielenrauhan, kun käytät sitä vaikeissa olosuhteissa. Lisäksi Titan M2:n kehittyneen suojan ansiosta henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa, sillä sisäänrakennetut suojausominaisuudet suojaavat verkkouhkia vastaan.

Tarkastelemme tarkemmin My Coverin tarjoamia erilaisia suojakotelotyyppejä ja keskitymme niiden ainutlaatuisiin ominaisuuksiin ja etuihin, joita ne tarjoavat Google Pixel 9 Pro XL:n käyttäjille.

Rungot: mittatilaustyönä tehty, yksilöllinen suojaus.

Klassiset kuoret

Ajattomat. Klassiset silikoni-, muovi- tai hybridikuoret, joita on saatavana monissa eri väreissä ja kuvioissa, tarjoavat erinomaisen kompromissin suojan ja estetiikan välillä. Pehmeä ja miellyttävän tuntuinen silikoni vaimentaa iskuja tehokkaasti. Muovi, joka on jäykempi, tarjoaa paremman suojan. Hybridikuorissa yhdistyvät molempien materiaalien edut optimaalisen suojan saavuttamiseksi.

Keinonahkaiset kuoret

Valitse tyylikkyys keinonahkapäällysteidemme avulla. Niiden ylellinen ulkonäkö ja pehmeä tuntuma tekevät niistä omanlaisensa lisävarusteen. Jotkut niistä on viimeistelty hienoilla yksityiskohdilla, kuten kontrastiompeleilla tai kohokuvioiduilla kuvioilla, jotka tuovat ainutlaatuisen tyylin. Lisäksi niiden pehmeä sisäpuoli suojaa Pixel 9 Pro XL:n näyttöä hellävaraisesti.

Panssarilasi olevat kuoret

Henkilökohtaista, erittäin kestävää suojaa varten karkaistusta lasista valmistetut kotelomme ovat ihanteellisia. Laadukkaasta karkaistusta lasista valmistetut suojakuoret tarjoavat optimaalisen suojan naarmuja ja kolhuja vastaan.

Naruilla varustetut rungot

Lopeta vahingossa tapahtuvat pudotukset vetoketjullisilla suojuksillamme. Käytännöllisillä ja houkuttelevilla suojuksilla voit pitää puhelinta turvallisesti kaulassa tai kädessä. Naru on säädettävissä ja irrotettavissa, ja sitä on saatavana useissa eri väreissä ja materiaaleissa.

Hienot rungot

Ilmaise persoonallisuuttasi fantasiarunkojemme avulla! Värikkäistä, omaperäisistä kuvioista hillitympiin, tyylikkäisiin malleihin löydät varmasti juuri sinulle sopivan kuoren. Lisäksi tarjoamme personointipalvelun, jonka avulla voit luoda kuoren, joka on ainutlaatuisesti sinun.

Rungot, joissa on tuki

Katsele videoitasi täysin rauhallisin mielin integroitua tukea sisältävien koteloidemme ansiosta. Taitettavan tai liukuvan jalustan avulla voit asettaa puhelimesi ihanteelliseen kulmaan mukavaa katselua varten.

Erittäin kestävät rungot

Erittäin kestävät kotelomme on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita, ja ne sopivat erinomaisesti seikkailijoille ja urheilun harrastajille. Korkealaatuisista materiaaleista valmistetut suojakuoret tarjoavat optimaalisen suojan iskuja, putoamisia ja naarmuja vastaan.

Räätälöidyt kuoret

Luo ainutlaatuinen kuori! Verkkopohjaisen personointityökalumme ansiosta voit lisätä valokuvia, tekstiä tai grafiikkaa tyhjään kuoreen. Omaperäinen, henkilökohtainen lahja, joka tekee varmasti vaikutuksen.

Suojat: monipuolinen suoja ja käytännöllisyys

Jos haluat vielä enemmän suojaa, Dealy tarjoaa valikoiman koteloita, jotka on suunniteltu koteloimaan Google Pixel 9 Pro XL:n kokonaan. Nämä suojakuoret , joissa on usein läppä, suojaavat puhelimen takaosan ja sivujen lisäksi myös sen näyttöä.

Klassiset kannet

Tyylikkäät ja käytännölliset, klassiset suojuksemme tarjoavat optimaalisen suojan ja tuovat samalla laitteeseesi ripauksen tyylikkyyttä. Monissa malleissa on paikat luotto- tai käyntikorteille sekä läppä, joka muuntuu jalustaksi videon katselua varten.

Fancy kannet

Niille, jotka haluavat ilmaista persoonallisuuttaan, tarjoamme laajan valikoiman hienoja kansia, joissa on omaperäisiä ja värikkäitä kuvioita. Joitakin niistä voidaan jopa muokata yksilöllisiksi, jotta niistä saadaan ainutlaatuinen asuste.

Lompakon kannet

Erittäin käytännölliset lompakkosuojat mahdollistavat henkilökohtaisten tavaroiden (kortit, muistiinpanot, vaihtorahat) kuljettamisen ja samalla puhelimen suojaamisen. Ne ovat ihanteellisia ihmisille, jotka haluavat vähentää tarvikkeidensa määrää.

Peitteillä on monia etuja:

  • Täydellinen suojaus: puhelimen näyttö ja takaosa on suojattu naarmuilta, kolhuilta ja pölyltä.
  • Lisäominaisuudet: monissa malleissa on korttipaikat, integroitu jalusta, magneettisuljenta jne.
  • Esteettisyys: suojia on saatavana monenlaisissa väreissä, materiaaleissa ja malleissa, jotka sopivat kaikkiin tyyleihin.

Valitsemalla Ma Coquen suojakuoren valitset käytännöllisen ja tyylikkään ratkaisun Google Pixel 9 Pro XL:n suojaamiseen.

Näytönsuojat: näkymätön suoja näytölle

Google Pixel 9 Pro XL -puhelimen näytön optimaaliseen suojaamiseen Dealy tarjoaa valikoiman korkealaatuisia näytönsuojia. Nämä näkymättömät kalvot muodostavat tehokkaan suojan naarmuja, kolhuja ja sormenjälkiä vastaan.

Panssarilasi

Äärimmäisen kestävä panssarilasi suojaa näyttöäsi mahdollisimman hyvin. Sen kovuus on verrattavissa safiirin kovuuteen, ja se kestää syvimmätkin naarmut. Lisäksi se tarjoaa erinomaisen läpinäkyvyyden, joka takaa kuvanlaadun säilymisen.

Suojakalvot

Panssarilasi joustavammat suojakalvot suojaavat näyttöä yhtä tehokkaasti. Ne on helppo asentaa, ja ne tarjoavat hyvän tuntoherkkyyden.

Näytönsuojilla on monia etuja:

  • Naarmuuntumissuoja: avaimet, kolikot ja muut esineet voivat helposti naarmuttaa puhelimen näyttöä. Näytönsuoja estää tämäntyyppiset vauriot.
  • Sormenjälkien vähentäminen: näytönsuojien oleofobinen pinnoite vähentää sormenjälkien syntymistä ja helpottaa puhdistamista.
  • Parempi näkyvyys: Jotkin näytönsuojat tarjoavat heijastuksenestokäsittelyn, joka parantaa näkyvyyttä ulkona.

Löydät myös vakoiluohjelmilta suojaavia näytönsuojia ja kamerasuojia. Kun täydennät kotelon näytönsuojalla, voit varmistaa Google Pixel 9 Pro XL:n optimaalisen suojan.

Oleelliset lisävarusteet Google Pixel 9 Pro XL:lle

Koteloiden ja näytönsuojien lisäksi Dealy tarjoaa valikoiman tärkeitä lisävarusteita, joiden avulla saat kaiken irti Google Pixel 9 Pro XL:stä. Tässä muutamia esimerkkejä:

  • Laturit ja kaapelit : Löydä älypuhelimesi kanssa yhteensopivat laturit ja kaapelit, joilla saat nopean ja tehokkaan latauksen. Valitse langaton laturi kätevää ja vaivatonta latausta varten.
  • Kuulokkeet ja kuulokkeet : Uppoudu suosikkimusiikkiisi laadukkaiden kuulokkeiden ja kuulokkeiden avulla. Langallisista malleista langattomiin Bluetooth-kuulokkeisiin löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan lisävarusteen.
  • Varavirtalähteet : Pienikokoisten ja tehokkaiden ulkoisten akkujen avulla akkuvirta ei koskaan lopu kesken. Ihanteellinen pitkille matkoille tai kiireisiin päiviin.
  • Auton kiinnikkeet : Kiinnitä puhelimesi autoosi autokiinnikkeillämme. Käytännölliset ja huomaamattomat kiinnikkeet mahdollistavat GPS:n käytön tai puheluiden soittamisen täysin turvallisesti.
  • Styli : Jos haluat entistäkin tarkempaa tarkkuutta, tutustu valikoimaan Pixel 9 Pro XL:n kanssa yhteensopivia kyniä. Ihanteellinen muistiinpanojen tekemiseen, piirtämiseen tai puhelimen selaamiseen.

Miksi valita Dealy ?

Koska tiedämme, että asiakaskokemus on kaiken keskiössä. Me Ma Coquessa olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle :

  • Intuitiivinen verkkosivusto: löydä sinulle sopiva tuote helposti selkeän ja ergonomisen sivustomme ansiosta.
  • Turvalliset maksut: tee ostoksesi täysin turvallisesti eri maksutapojemme ansiosta.
  • Käytettävissä oleva asiakaspalvelu: tiimimme on helposti tavoitettavissa, ja se auttaa sinua mielellään ja tarjoaa sinulle parasta mahdollista palvelua.
  • Helppo palautus: jos ja ole tyytyväinen, tarjoamme sinulle vaihdon tai hyvityksen 14 päivän kuluessa.