90 Tuotteet

OnePlus Nord N10 on täysin turvallinen

Hyödynnä Dealy n tarjouksja OnePlus Nord N10 5G -suojista, suojakuori ista, näytönsuojista ja tarvikkeista. Tämä keskihintaluokan puhelin tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle. Siinä on 6,49-tuumainen 90Hz FHD+ -näyttö, jossa on rei'itja ty LCD-paneeli ja ohuja kehyksja . Kannja tavassa on Qualcommin Snapdragon 690 SoC (5G-yhteensopiva piirisarja keskihintaluokan laitteisiin), johon on yhdistja ty 6 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa 512 Gt:iin. Siinä on 4 300 mAh:n akku, joka on yhteensopiva OnePlussan Warp Charge 30T -pikalatausjärjestelmän kanssa, joka säästää 70 % akun kestosta vain 30 minuutin latauksessa. Kameramoduulissa on neljä sensoria: 64 megapikselin pää-APN, ultralaajakulmamoduuli, makro-objektiivi ja yksivärilinssi. Siinä on myös 16 megapikselin selfie-moduuli. Tiimillämme on suuri valikoima suojakuoria, jotta voit käyttää OnePlus Nord N10 -puhelintasi haluamallasi tavalla.

Markkinoiden parhaat suojakuorja , kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja lisävarusteja

Dealy on suurin valikoima kuoria, suojia, näytönsuojia ja tarvikkeita, jotka ovat saatavilla alennja tuun hintaan. Valitsemme ensiluokkaisia tuotteita, joiden avulla voit käyttää älypuhelintasi täysin turvallisesti. Suojakuorja ovat erittäin ohuita ja kevyitä. Ne suojaavat puhelimen takaosaa, reunoja, linssiä ja painikkeita samalla, kun ne mahdollistavat helpon pääsyn portteihin ja toimintoihin. Löydät läpinäkyviä suojakuori ita, suojakuori ita, joissa on hieno muotoilu, suojakuori ita, joissa on korttipidike tai tukirengas handsfree-käyttöä varten. Suojamme ja suojakuori mme suojaavat koko puhelinta iskun sattuessa sekä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Täälläkin saat poikkeuksellisen laajan valikoiman huippuluokan suojaa alennuksella. Löydät nahka- tai keinonahkakuoria, hienoja suojakuori ita (sudja , pandat, pöllöt, leopardit, älä koske puhelimeeni...), monikorttisuojia ja lompakoita. Kalvomme ja panssarilasi suojaavat OnePlus Nord N10 5G -puhelimesi näyttöä. Lisävarusteemme sopivat täydellisesti puhelimeen ja maksimoivat sen suorituskyvyn. Dealy ssa voit hyödyntää uskomattoman edullisia hintoja ja varustaa OnePlus-laitteesi ilman huolta budjja ista.

Dealy tarjoaa alhaisimmat hinnat ja parhaan suojakuori kaspalvelun.

Olemme käytja tävissänne auttaaksemme teitä tutkimuksissanne ja seurataksemme tilauksianne. Ota meihin yhteyttä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.