19 Tuotteet

Osta Huawei P50 Tasku suojakuorja ja tarvikkeja edullisesti Dealy lta.

Dealy myy parhaat Huawei P50 Tasku kuorja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja alennuksella. Hyödynnä poikkeuksellisja tarjouksemme ja hyper kilpailukykyisja hinnat. Huawei P50 Tasku on kokoontaitja tava puhelin, jossa on 6,9-tuumainen OLED-näyttö, joka päivittyy 120 Hz:n taajuudella kokoontaitja tuna. Taitja tuna se tarjoaa kokoonpanon, jossa on pieni 1,04 tuuman (60 Hz) koskja usnäyttö 340 x 340 pikselin tarkkuudella. Siinä on Qualcomm Snapdragon 888 SoC (ilman 5G:tä) yhdistja tynä jopa 12 GB RAM-muistiin ja 512 GB tallennustilaan, joka on laajennja tavissa nanoSD-muistitikulla. Takakamerassa on kolme sensoria: 40 megapikselin laajakulmalinssi, 13 megapikselin ultralaajakulmalinssi ja 32 megapikselin valovoimainen linssi. Sen 4000 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (40 W). Valitsemalla Dealy n voit suojata ja varustaa Huawei P50 Tasku -puhelimesi ja käyttää sitä samalla parhaalla mahdollisella tavalla. Tiimimme löytää sinulle parhaat tuotteja , jotta voit nauttia puhelimestasi täysillä. Tutustu tuotevalikoimiimme.

Dealy suojaa Huawei P50 Tasku -puhelimesi edulliseen hintaan.

Kun uskot matkapuhelimesi suojelun meille, voit olla varma, ja tä hyödyt viimeisimmistä suojausinnovaatioista. Kaikki tuotteemme on suunniteltu yksinomaan P50 Tasku ia varten. Ne auttavat sinua avaamaan, sulkemaan ja käyttämään puhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Valitsemme puhelimeesi räätälöityjä suojakuoria, suojakuori ita, lisävarusteita ja näytönsuojia. Niiden avulla voit käyttää taittuvaa matkapuhelintasi vaarantamatta sitä iskujen sattuessa sekä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojuksemme ovat ohuita ja kevyitä. Ne mahdollistavat helpon pääsyn älypuhelimen portteihin ja toimintoihin. Läpinäkyvistä, hiilikuitu- tai ultrakestävistä suojakuori ista nahkaa jäljitteleviin suojakuori ihin voit valita oman ohuen, kestävän ja persoonallisen suojasi. Osa on valmistja tu karkaistusta lasista ja osa sekamateriaaleista optimaalisen, ergonomisen suojan takaamiseksi. Löydät tyylikkäitä suojuksia ja suojakuori ita useissa eri väreissä. Ne sopivat kaikille ja tarjoavat esimerkillisen käyttömukavuuden. Suojamme on suunniteltu niin, ja tä voit ottaa valokuvia ja videoita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Joissakin malleissamme on rengas, joka on erittäin hyödyllinen puhelimen kantamiseen, jos ja halua laittaa sitä taskuun. Tutustu ainutlaatuiseen valikoimaamme. Dealy lta löydät myös näytönsuojat (kalvot ja karkaistut lasit), jotka on erittäin helppo asentaa ja jotka auttavat pitämään puhelimesi lasin ehjänä. Nämä kalvot ja karkaistut lasit ovat yksinoikeudella puhelimeesi sopivia. Ne peittävät koko pinnan, joten voit käyttää puhelintasi ilman huolta sen turvallisuudesta. Tarjoamme jopa kalvomallin, joka kattaa näytön ja takapuolen pinnat. Näin voit säilyttää puhelimesi alkuperäisen muotoilun ja samalla suojata sen. Myymme myös lisävarusteita (ulkoisja akut, kaapelit, muistikortit, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat, auto- tai pyöräkiinnikkeja jne.), jotta Huawei 50 Tasku -puhelimestasi saat kaiken irti. Ne on valittu niiden suorituskyvyn ja kyvyn maksimoida puhelimesi käyttö. Voit kuljja taa niitä helposti mukanasi ja käyttää niitä missä tahansa ja parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Jälleen kerran tarjoamme sinulle lyömättömät hinnat ja hinnat. Nauti vierailustasi.

Dealy pitää kirjaa tilauksistasi

Tavoitat meidät helposti puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla (sähköpostiosoitteemme löytyy "Ota yhteyttä" -osiosta). Tiimimme on paikalla joka päivä vastatakseen kysymyksiisi, auttaakseen sinua tutkimuksissasi ja seuratakseen tilauksiasi. Kehitämme myös blogiamme ja olemme Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Seuraa meitä, niin saat tija ää esimerkiksi kampanjoistamme ja alennuksistamme.