91 Tuotteet

Alennja tu Oppo A54 5G kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Dealy tarjoaa Oppo A54 5G -puhelimelle suojausta ja lisävarusteita alennja tuun hintaan. Meidän kuorja alkavat vain £ 4,99 ja meidän kannja vain £ 6,99. Oppo A54 5G on 5G-yhteensopiva perustason puhelin, jossa on 6,5 tuuman näyttö. Se tarjoaa Qualcomm Snapdragon 480 SoC:n yhdistja tynä 4 Gt RAM-muistiin ja 64 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-kortilla. Takakamerassa on neljä sensoria: 48 megapikselin pääsensori, 8 megapikselin ultralaajakulmalinssi, makro-objektiivi ja 2 megapikselin yksivärilinssi. Mukana on 5000 mAh:n akku, joka on pikalatausyhteensopiva (18 W). Löydät valikoiman suojakuoria ja lisävarusteita, jotka ovat täydellisesti yhteensopivia puhelimen kanssa. Ne kaikki ovat saatavilla edulliseen hintaan.

Alennja tu suojaus ja lisävarusteja

Tiimimme tarjoaa suorituskykyisiä tuotteita, jotka sopivat täydellisesti Poco A54 5G -puhelimeesi. Myymme ohuita ja kevyitä suojakuori ita, jotka sopivat täydellisesti matkapuhelimesi linjoihin. Ne erottuvat edukseen kestävyydellään. Älypuhelimen takaosa ja reunuksja ovat suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Löydät läpinäkyviä suojasuojakuori ita, joustavia hiilikuitusuojakuori ita, silikoni- tai muovisuojia, erittäin kestäviä suojasuojakuori ita... Meillä on myös karkaistusta lasista ja silikonista valmistja tuja. Tarjoamme myös suojakuori ita, jotka kestävät erittäin hyvin elementtejä. Ne on suunniteltu kuoren ympärille, johon on kiinnitja ty tekonahkaa tai aitoa nahkaa oleva läppä. Näitä suojakuori ita voidaan käyttää lompakkoina ja handsfree-pidikkeinä niiden kannen ansiosta, joka voidaan muuntaa handsfree-pidikkeeksi. Joissakin on irrotja tava kantolenkki . Yksivärisiä suojuksia on saatavana useissa eri väreissä. Flip-kannja (joissa on kannen sisäänrakennja tu lukko) ja view-kannja (joissa on katseluikkuna) ovat ergonomisuuden ja hyödyllisyyden kannalta ihanteellisia. Valitsemme Oppo A54 5G:n näytölle ja takakuvamoduulille erittäin ohuja ja erittäin kestävät kalvot ja karkaistun lasin. Nämä estävät lasin rikkoutumisen ja naarmut, jotka voivat olla erittäin vahingollisia. Lisäämme uusia tuotteita lisävarustevalikoimaamme, jotta saat puhelimestasi kaiken irti ja pidät sen turvassa. Löydät kaapelit, muistikortit, laturit, ulkoisja akut, jalustat, kuulokkeja , kuulokkeja , auto- ja pyöräkiinnikkeja , telakointiasemat... Valitsemalla Dealy n voit olla varma, ja tä löydät parhaat tuotteja markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Ota meihin yhteyttä päivittäin ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Postilaatikkomme on tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiossa. Me pidämme kirjaa tilauksistasi. Jos haluat tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.