177 Tuotteet

Osoitteesta Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja premium S21 Ultra 5G

Osta Samsung Galaxy S21 Ultra 5G -suojaimja ja lisävarusteja alennja tuun hintaan Dealy lta. Löydät laadukkaat suojakuorja , kannja , näytönsuojat ja tarvikkeja edullisesti. Galaxy S21 Ultrassa on alumiinirunko ja lasinen takapuoli. Sen WQHD+-näyttö on kooltaan 6,8 tuumaa. Se tarjoaa jopa 120 Hz:n kuvanpäivitysnopeuden. Siinä on 5000 mAh:n akku ja 45 watin pikalataus. Valokuvamoduuli koostuu nelinkertaisesta valokuvakennosta, jossa on 108 megapikselin pääobjektiivi, 10 megapikselin teleobjektiivi 10-kertaisella zoomilla, 12 megapikselin moduuli ja 10 megapikselin teleobjektiivi x3-zoomilla. Puhelimen mukana tulee halutessasi S-Pen. Tiimimme tarjoaa ohuita, kevyitä suojakuori ita, jotka kiertyvät puhelimen takaosan ja reunojen ympärille. Ne tarjoavat erittäin kestävän suojan iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Porttien kohdalla olevat leikkauksja ovat erittäin tarkat, jotta niihin pääsee helposti käsiksi. Jotkin suojasuojakuori istamme suojaavat myös painikkeja silikonikalvolla, joka ei vaikuta niiden herkkyyteen. Vältät sisäisja rikkoutumisja ja naarmut, jotka ovat ruman ulkonäön lisäksi myös puhelimen arvoa alentavia. Voit myydä sen helpommin ja eenpäin, koska se on kuin uusi. Suojamme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, jotta matkapuhelin pysyy turvassa. Läppä kiinnittää koko matkapuhelimen. Taskut toimivat lompakkoina, joissa on leikkauksja kortteja ja käteistä varten. Pääsy portteihin ja toimintoihin on helppoa, kiitos jälleen kerran räätälöityjen leikkausten. Läpät taittuvat helposti kädja vapaina pidikkeiksi. Joissakin on irrotja tava kantolenkki , joka on hyödyllinen Galaxy S21 Ultra -puhelimen kuljja tamiseen käsin. Näytön ja takakuvamoduulin suojamme ovat ohuita ja erittäin kestäviä. Näytön kalvot ja panssarilasi eivät vaikuta koskja usalueeseen, joka säilyttää herkkyytensä. Valokuvayksikön suojaus estää linssin rikkoutumisen ja naarmut, jotka voivat olla erittäin vahingollisia. Lopuksi löydät lisävarusteita, joilla voit optimoida puhelimen autonomian, kuljja uksen, äänen, latauksen ja kantamisen. Myymme kaapeleita, latureita, ulkoisia akkuja, muistikortteja, kaiuttimia ja kuulokkeita, jalustoja ja muita näppäriä lisävarusteita edullisesti. Säästät rahaa kaikissa tuotteissamme ja saat Samsungistasi 100-prosenttisen hyödyn irti. Nauti vierailustasi!

Muokkaa Samsung Galaxy S21 Ultra -puhelimesi yksilölliseksi

Tarjoamme malleja, joilla saat Samsung Galaxy S21 Ultra -puhelimesi yksilölliseksi. Valikoimassamme on läpinäkyviä, hiilikuituisia ja keinonahkaisia suojasuojakuori ita useissa eri väreissä. Tutustu klassisiin suojakuoriin laajassa värivalikoimassa. Meillä on joitakin kuviolla varustja tuja, jotka vja oavat niihin, jotka haluavat enemmän henkilökohtaista suojaa. Löydät sellaisia, joissa on paljja teja, eläimiä, leopardinahkaa, kukkia tai maisemia... Löydät erilaisia lukituksia ja nahkatyylejä, joilla voit antaa kannja tavallesi oman henkilökohtaisen koskja uksen. Meillä on myös kannja tavia suojasuojakuori ita, joiden ja uläppä tarjoaa katseluikkunan.

Voit helposti tavoittaa suojakuori kaspalvelutiimimme ja seurata meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Hyödynnä suojakuori kaspalvelumme tilausten seurantaan. Tavoitat meidät puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Olemme myös Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Tik ToKissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.