95 Tuotteet

My Suojakuori : paras valikoima suojaa ja lisävarusteita Samsung Galaxy Z Flip 3 5G -puhelimelle.

Dealy myy yksinoikeudella valikoiman edullisia Samsung Galaxy Z Flip 3 5G -suojia, suojakuori ita, näytönsuojia, kamerasuojia ja tarvikkeita. Hyödynnä edullisja hintamme, jotta voit suojata ja varustaa puhelimesi haluamallasi tavalla. Samsung Galaxy Z Flip 3 5G on taitja tava älypuhelin, jossa on 6,7 tuuman AMOLED 120Hz -näyttö ja toinen 1,9 tuuman näyttö. Siinä on myös 12 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 10 megapikselin ja ukamera. Siinä on Snapdragon 888 SoC, jonka tukena on 8 Gt RAM-muistia, 128 tai 256 Gt tallennustilaa ja 3300 mAh akku. Tutustumalla puhelimelle omistja tuihin tuoteosioihimme löydät kaiken tarvitsemasi suojan ja lisävarusteja . Niiden avulla saat kaiken irti Z Flip 3 -puhelimestasi täysin turvallisesti. Tervja uloa sivustollemme!

Eksklusiivinen suojaus ja lisävarusteja Galaxy Z Flip 3 5g -puhelimelle.

Dealy lta löydät kuorja ja suojakuorja , jotka on erityisesti sovitja tu Samsung Galaxy Z Flip 3 5G:n linjoihin ja ääriviivoihin. Suojamme on suunniteltu yksinomaan taitja tavalle puhelimelle. Suojat on helppo asentaa ja ne tuntuvat puhelimessa kuin toiselta iholta. Ohuja , kevyja ja erittäin kestävät suojakuorja pitävät puhelimesi turvassa naarmuilta ja pölyltä iskun sattuessa. Voit taittaa ja avata älypuhelimen ongelmitta, ja portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin pääsee silti suoraan ja helposti käsiksi. Niissä on erittäin tarkat leikkauksja portteja ja painikkeita varten. Suojakuori itamme on saatavana silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai materiaalien yhdistelmänä (mukaan lukien muovinen takaosa ja silikonireunuksja /lasinen takaosa ja silikonireunuksja ). Ne on suunniteltu estämään puhelimen liukuminen, jos asja at sen sileälle pinnalle. Myös pito on optimaalinen, ja voit ottaa sen helposti käteen täysin rauhassa. Tarjoamme myös erinomaisen suojan näytölle ja kameralle. Ne ovat erittäin tehokkaita elementtejä vastaan, ne on helppo asentaa eikä niihin jää jälkiä, kun poistat ne. Näytön koskja usalue säilyttää herkkyytensä ja vuorovaikutteisuus on optimaalista. Voit myös ottaa valokuvia vaikuttamatta niiden laatuun. Nämä kalvot ja karkaistut lasit on suunniteltu niin, ja tä voit käyttää taittuvaa älypuhelinta mielesi mukaan. Tutustu Samsung Galaxy Z Flip 3 -lisävarusteille omistja tuun osioomme. Myymme ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, kaiuttimia ja kuulokkeita edulliseen hintaan. Ne ovat kaikki huippuvalmistajien valmistamia, ja niiden avulla saat kaiken irti puhelimestasi.

Premium-suojakuorja lyömättömään hintaan

Dealy lta löydät huippuluokan laadukkaat kannja ja suojakuorja . Valitsemme erilaisia tuotteita, jotta voit muokata taittopuhelimesi yksilölliseksi. Myymme erittäin suojaavia läpinäkyviä suojakuori ita ja silikoni- tai muovisuojakuori ita, jotka on päällystja ty keinonahalla. Nämä tarjoavat erinomaisen pidon ja optimaalisen turvallisuuden. Löydät myös joitakin, jotka on päällystja ty aidolla nahalla. Kutsumme sinut tutustumaan eri väreihin. Tarjolla on kankaalla päällystja tyjä silikonisuojakuori ita, kuoria, joissa on hienoja kuvioita tai paljja teja, ja hiilikuitusuojakuori ita, jotka sopivat täydellisesti kaikille. Tarjoamme myös laajan valikoiman suojia ammattilaisille ja niille, jotka ja sivät tukevuutta ja ergonomiaa. Olipa kyseessä sitten itsellesi, lapsillesi tai lahjaksi, löydät varmasti tarvitsemasi suojan.

Dealy : suojakuori kaspalvelu on käytja tävissäsi auttamaan sinua

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme joka päivä. Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja seuraamme tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa ja saada tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Löydät paljon hienoja artikkeleita blogistamme, jota päivitämme säännöllisesti.