16 Tuotteet

Dealy myy parasta suojaa ja lisävarusteita Realme 8:lle.

Dealy on yksinomainen valikoima halpoja runkoja, kansia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita Realme 8:lle. Säästä rahaa ensiluokkaisilla alennustuotteilla. Suojakuori ita on saatavilla alkaen vain 4,99 € ja suojia alkaen vain 6,99 €. Realme 8 4G:n voimanlähteenä on Mediatek G95 SoC yhdistja tynä 4 tai 8 Gt RAM-muistiin ja 128 Gt tallennustilaan, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Se tarjoaa 4 sensorin takakameramoduulin: 64 megapikselin pääsensori, 8 megapikselin ultralaajakulmalinssi, makrolinssi ja 2 megapikselin muotokuvatila. Saat myös hyötyä 5000 mAh:n akusta, jonka voi ladata 65 minuutissa. Olemme valinneja suojakuorja ja lisävarusteja , jotka optimoivat puhelimesi käytön ja auttavat sinua saamaan siitä kaiken irti.

Eksklusiivinen valikoima huippuluokan suojaimia ja tarvikkeita alennja tuun hintaan.

Tiimimme tarjoaa kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja lisävarusteja lyömättömiin hintoihin. Näja kuorja ja suojakuorja , jotka kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Myymme läpinäkyviä kuoria, yksivärisiä silikonikuoria, keinonahka- tai hiilikuitusuojia, jotka ovat erittäin tyylikkäitä. Niiden ansiosta älypuhelimen portit ja toiminnot ovat helposti käytja tävissä räätälöityjen leikkausten ansiosta. Ne erottuvat ohuutensa ja säänkestävyytensä ansiosta. Myymme lompakoiden tapaisia taskuja, joissa on sisäpuolisja aukot korteille ja käteiselle (tai pienille suojakuori kirjoille, kuten muistioille, lipuille, laskuille ja tositteille). Läpät taittuvat helposti ja muuttuvat vaakatasossa hands-free oleviksi pidikkeiksi. Joissakin suojissa on kantolenkki , jolla kannja tavaa tija okonja ta voi pitää kädessä. Tämä irrotja tava kantolenkki on helppo ottaa pois ja laittaa takaisin. Löydät erilaisia materiaaleja (keinonahkaa, halkaistua nahkaa, vintage-lyhtyä, kangasta, kuvioitua nahkaa) ja lukituksia (kantolenkki , niitti, magneja tisuljenta, painonappi, kansiin integroitu lukko). Etupuolella olevan leikkauksen ansiosta voit soittaa puheluita, kun kansi pysyy suljja tuna. Löydät myös ohuja , erittäin kestävät suojat Realme 8:n näytölle. Kalvomme ja panssarilasi ovat ohuita ja erittäin helppoja asentaa. Vältät lasin räjähtämisen äkillisessä iskussa, naarmut, puhelimen liukkaaksi tekevät jäljja ja sisäisen rikkoutumisen. Löydät myös suojaavan karkaistun lasin linssin puhelimen takakuvamoduulille. Lisävarusteemme (muistikortit, kaapelit, ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat, auto-/pyöräkiinnikkeja jne.) maksimoivat Realme-laitteesi suorituskyvyn ja ovat samalla ergonomisia.

Ota meihin helposti yhteyttä ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Uutisia ja kampanjoita varten seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.