55 Tuotteet

Osoitteesta Rungot, kattaa tapauksja näytönsuojat ja tarvikkeja Google Pixel 4a edulliseen hintaan

Suojaa ja koristele Google Pixel 4a -puhelimesi Dealy lta ja osta suojakuorja , suojakuorja , näytönsuojat ja lisävarusteja alennja tuun hintaan. Google erottuu Pixel 4a:lla kilpailijoistaan tarjoamalla kompaktimman matkapuhelimen , jonka mitat ovat vain 144 x 69,4 x 8,2 mm ja paino 143 g. Siinä on litteä näyttökokoonpano, jossa vasemmassa yläkulmassa on reikä. 5,81-tuumaisessa näytössä on OLED-näyttö ja 1080 x 2340 pikselin tarkkuus. Neliönmuotoinen valokuvamoduuli sijaitsee vasemmassa yläkulmassa. Sisällä on Snapdragon 730G yhdistja tynä 6 gigatavuun LPDDR4X RAM-muistia ja 128 gigatavuun tallennustilaa. Kameramoduuli on kilpailijoitaan pienempi, ja siinä on yksi 12,2 megapikselin (f/1,7) muotokuvakamera. Tiimimme tarjoaa täyden valikoiman räätälöityjä kannja tavien tija okoneiden suojauksia ja lisävarusteita. Hyödynnä kampanjamme ja alhaisimman hinnan politiikkamme, jotta saat kaiken irti älypuhelimestasi.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja pienikokoiselle puhelimelle

Tiimimme on keksinyt valikoiman erinomaisia suojakuori ita, jotka suojaavat Pixel 4a -puhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai karkaistusta lasista. Monja niistä ovat hybridejä, joissa on muovinen takaosa ja silikonireunuksja (puskurisuoja). Ne voivat olla jäykkiä, joustavia tai puolijäykkiä (jäykkä takaosa ja silikonireunuksja ). Panssarilasi olevat suojakuorja kestävät myös hyvin iskuja ja antavat puhelimelle ainutlaatuisen kiiltävän ulkonäön. Kuorissa on erittäin tarkat leikkauksja portteja ja toimintoja varten. Joissakin on rengas, joka toimii handsfree-pidikkeenä. Suosittelemme näitä ihmisille, jotka käyttävät Googlea usein maisematilassa. Tarjoamme erittäin laadukkaita kuoria. Ne on rakennja tu silikonikuoren ympärille, ja kansi on kiinnitja ty päälle toisena kerroksena. Suojakuorja toimivat lompakkoina, joiden sisällä on korttipidikkeja , ja kannja taittuvat helposti pois ja toimivat handsfree-pidikkeenä. Ne, jotka haluavat pitää älypuhelimensa lähellä, valitsevat kannen, jossa on irrotja tava kantolenkki . Tutustu myös lisävarusteisiimme: kaapelit, laturit, ulkoisja akut, jalustat, auto- ja pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja , kuulokkeja ja paljon muita yllätyksiä. Suosittelemme, ja tä mija it Pixel 4a:n näytön ja objektiivin suojaamista. Meiltä löytyy eksklusiivisia, erittäin kestäviä kalvoja ja panssarilasi . Nauti vierailustasi Dealy ssa!

Voit ottaa meihin yhteyttä seurataksesi tilauksiasi

Suojakuori kaspalvelutiimimme on käytja tävissänne tilausten ja toimitusten seurannassa. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.